Jurgen Klopp a oferit o declarație pentru site-ul oficial al lui Liverpool imediat după ce a fost anunțată suspendarea sezonului de Premier League pe parcursul crizei cauzate de coronavirus.
De la acea declarație a fost liniște, jucătorii și managerii fiind în izolare sau chiar în carantină, în cazul anumitor cluburi. Premier League rămâne suspendat până pe 4 aprilie, însă pare greu de crezut că va putea fi reluat campionatul după această dată.

Ce spune Klopp

Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 8 ORE
Jurgen Klopp a fost invitat la un podcast, The Duffle Bag, în care a vorbit despre fotbal și jucători. Deși interviul a a avut loc înainte de suspendarea sezonului, cuvintele sale se aplică și în actualul context.
Este fotbal. Este doar un joc. Așa că nu este ceva cu adevărat serios acum, ci doar un joc. Sunt lucruri mai importante în viață. Așa că încercați să vă bucurați de viață.
Toată lumea ar trebui să fie umilă, de ce să nu fim umili? Ce motiv să ai să te simți ca fiind ceva special? Băieții au o viață specială în general. Câștigă mulți bani, dar nu pot să meargă undeva fără să fie recunoscuți. În fiecare săptămână se uită întreaga lume la ei și să nu uităm că sunt în continuare tineri. Ceea ce au ei nevoie este de încredere. Trebuie să realizeze că este posibil să faci cele mai mari greșeli în văzul tuturor și viața apoi continuă cât timp ai oamenii potriviți în jur
Podcastul este disponibil pe site-ul celor de la Apple.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
ACUM 9 ORE
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 9 ORE