Managerul celor de la FC Liverpool, Jurgen Klopp, a respins criticile la adresa lui Mohamed Salah din acest sezon. Egipteanul este golgheterul echipei și în acest sezon, cu 14 goluri marcate, însă a fost adesea acuzat că șutează prea mult la poartă și nu pasează colegilor aflați în poziții mai bune.
Klopp a vorbit despre Mohamed Salah în conferința de presă de astăzi. Atacantul de 27 de ani are 5 assist-uri în acest sezon iar în partida cu Southampton a creat mai multe oportunități pentru colegi. Klopp l-a lăudat și pe Roberto Firmino, cel care a dat 3 pase de gol cu Southampton.
În urmă cu o săptămână, lumea vorbea despre Salah. Mo nu a fost niciodată egoist, sau mai egoist decât ar trebui. Un atacant aflat în poziție bună, am văzut reușite ale lui Mo la care a reușit să trimită mingea în plasă dintre 4 jucători. Atunci când nu reușești să marchezi apar opinii că ar fi trebuit să paseze acolo sau acolo A fost total altruist cu Southampton și a primit apoi mingile înapoi și a putut să înscrie
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 12 ORE
Bobby (Firmino) este pur și simplu excepțional, un fotbalist foarte inteligent, nu știu un alt jucător la fel ca el, asta e adevărat. Dar chiar și un jucător precum Bobby trebuie să aibă unde să trimită mingea pentru că nu o poate lua și să alerge de unul singur. Modul în care se folosește de calitățile colegilor este special
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
LIVEBLOG Liverpool - Real Madrid | A început finala UEFA Champions League
ACUM 14 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
IERI LA 16:12