Managerul celor de la FC Liverpool, Jurgen Klopp, a respins criticile la adresa lui Mohamed Salah din acest sezon. Egipteanul este golgheterul echipei și în acest sezon, cu 14 goluri marcate, însă a fost adesea acuzat că șutează prea mult la poartă și nu pasează colegilor aflați în poziții mai bune.
Klopp a vorbit despre Mohamed Salah în conferința de presă de astăzi. Atacantul de 27 de ani are 5 assist-uri în acest sezon iar în partida cu Southampton a creat mai multe oportunități pentru colegi. Klopp l-a lăudat și pe Roberto Firmino, cel care a dat 3 pase de gol cu Southampton.
În urmă cu o săptămână, lumea vorbea despre Salah. Mo nu a fost niciodată egoist, sau mai egoist decât ar trebui. Un atacant aflat în poziție bună, am văzut reușite ale lui Mo la care a reușit să trimită mingea în plasă dintre 4 jucători. Atunci când nu reușești să marchezi apar opinii că ar fi trebuit să paseze acolo sau acolo A fost total altruist cu Southampton și a primit apoi mingile înapoi și a putut să înscrie
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45
Bobby (Firmino) este pur și simplu excepțional, un fotbalist foarte inteligent, nu știu un alt jucător la fel ca el, asta e adevărat. Dar chiar și un jucător precum Bobby trebuie să aibă unde să trimită mingea pentru că nu o poate lua și să alerge de unul singur. Modul în care se folosește de calitățile colegilor este special
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
IERI LA 07:32
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38