Liverpool nu a avut o campanie de achiziții răsunătoare, dar perioada de transferuri nu s-a încheiat și încă mai pot apărea surprize. După perfectarea transferului lui Thiago Alcantara de la Bayern Munchen, Jurgen Klopp dorește neapărat să mai aducă un atacant la ehipă.
Trio-ul Firmino-Salah-Mane este unul de excepție, dar sezonul va fi lung și solicitant, iar variantele de rezervă pentru cei 3 sunt foarte puține. Tocmai de aceea, antrenorul german al campioanei Angliei a pus ochii pe Ousmane Dembele, atacantul francez care a impresionat la Borussia Dortmund, dar care nu s-a acomodat pe Camp Nou, suferind și numeroase accidentări.
https://i.eurosport.com/2020/05/08/2816222.jpg
Cupa Mondială FIFA
Franța e în sferturile Mondialului după 3-1 cu Polonia! Lewandowski, nicio șansă în fața lui Mbappe
ACUM 16 ORE

Barcelona acceptă doar împrumutul lui Dembele la Liverpool

Oficialii de pe Anfield vor să-i facă pe plac lui Klopp și au luat legătura cu șefii Barcelonei în privința lui Dembele. Catalanii nu au oferit încă un răspuns, dar iau în calcul o singură variantă, aceea de a-l împrumuta pe atacantul francez. Conform aceleiași surse, Liverpool s-a oferit să-i plătească salariul lui Dembele și să ofere și o sumă de bani Barcelonei pentru respectivul împrumut.
Dembele vine după o gravă accidentare, care l-a ținut departe de gazon mai mult de jumătate de an și în prezent se antrenează sub comanda lui Ronald Koeman. Francezul a fost transferat de la Borussia Dortmund în 2017, dar în 3 sezoane a jucat numai 52 de meciuri în La Liga, înscriind 12 goluri și dând 12 pase decisive.
Dembele este considerat unul dintre cei mai talentați tineri jucători din lume, dar accidentările i-au oprit ascensiunea. În prezent, francezul mai are contract până în 2022 cu Barcelona, iar catalanii nu vor să renunțe definitiv la el, așteptând în continuare ca evoluțiile acestuia să fie pe măsura talentului și valorii sale.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 21 ORE
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38