Jurgen Klopp este de părere că tânărul atacant al celor de la Arsenal, Gabriel Martinelli, este “talentul secolului”. Brazilianul a impresionat pe Anfield în Cupa Ligii și a înscris două goluri în timpul partidei, dar și din penalty la loviturile de departajare. Chiar dacă Arsenal a pierdut cu 6-5 la penalty-uri, Martinelli a ieșit în evidență.
Atacantul brazilian a înscris în acest sezon șapte goluri, patru în Cupa Ligii și trei în Europa League. În Premier League, el a evoluat în trei partide, cumulând un total de 45 de minute de joc. Klopp a schimbat toată echipa pentru Cupa Ligii față de formația care a învins Tottenham săptămâna trecută, însă băieții tehnicianului german au învins oricum Arsenal.

Jurgen Klopp, impresionat de Gabriel Martinelli

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
IERI LA 13:42
"Van den Berg a făcut un meci grozav. Este foarte dificil să te descurci cu acești adversari. Martinelli are cam aceeași vârstă, dar este talentul secolului, este un atacant incredibil, așa că este foarte greu. Apoi îi ai pe Mesut Ozil și Joe Willock, care a înscris un gol foarte frumos, apropo de asta. O echipă ca Arsenal care atacă – noi jucăm, dar pierdem mingea și e dificil", a spus Klopp după ce s-a calificat cu Liverpool în sferturile Cupei Ligii pentru prima data din decembrie 2015.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45