După veștile rele în privința lui Van Dijk, Jurgen Klopp are parte și de știri încurajatoare de la staff-ul medical al echipei. Potrivit presei engleze, portarul Alisson a reînceput antrenamentele și se preconizează o revenire a sa între buturi mai devreme decât era de așteptat.
Mai exact, acesta ar putea fi apt pentru confruntarea cu West Ham United, care va avea loc pe 31 octombrie. Brazilianul suferise o accidentare la umăr la un antrenament și a ratat ultimele 2 meciuri ale "cormoranilor", iar medicii se așteptau ca acesta să nu poată reveni înainte de mijlocul lunii noiembrie.
Totuși, recuperarea a decurs mai repede decât s-au așteptat medicii și Alisson se antrenează deja alături de echipa lui Klopp, fiind capabil inclusiv să plonjeze, ceea ce denotă faptul că este aproape de 100%. Chiar și așa, Alisson va lipsi în următoarele 2 meciuri: cu Ajax în Champions League (miercuri) și cu Sheffield United în Premier League (sâmbătă).
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
ACUM 14 ORE

Perioadă neagră pentru Liverpool

Echipa lui Jurgen Klopp traversează o perioadă foarte complicată, atât din cauza rezultatelor slabe, dar mai ales a accidentărilor. După înfrângerea umilitoare de pe terenul lui Aston Villa, campionii de anul trecut au remizat, scor 2-2, în derby-ul cu Everton, dar acest rezultat nu este atât de problematic precum accidentarea gravă a lui Virgil Van Dijk. Acesta a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și va fi supus unei operații la genunchi, astfel că perioada de inactivitate se va întinde pe mai multe luni.
Accidentarea lui Van Dijk a fost provocată de o intrare foarte urâtă a lui Pickford, care însă a scăpat de orice penalizare din cauza faptului că olandezul se afla în off-side la faza respectivă, iar arbitrul nu a considerat necesară o sancțiune disciplinară. Mai mult, portarul lui Everton a scăpat și de o suspendare venită din partea comisiilor de disciplină.
De asemenea, și Thiago Alcantara a părăsit terenul lovit după faultul grosolan al lui Richarlison, din același meci cu Everton, dar se pare că accidentarea mijlocașului spaniol nu este atât de gravă pe cum s-a crezut.
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
ACUM 20 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38