Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp mai primește și vești bune! Când ar putea reveni Alisson în poarta "cormoranilor"

Nicu Savin

Publicat 19/10/2020 la 17:05 GMT+3

Alisson s-a accidentat la umăr înainte de meciul cu Aston Villa, iar primul verdict al medicilor a fost că brazilianul va lipsi în jur de 6 săptămâni. Lucrurile se pare că nu au fost atât de grave, iar portarul s-a reîntors deja la antrenamentele echipei, conform site-ului liverpoolecho.uk.

Alisson Becker ar putea reveni mai repede decât era de așteptat în poarta lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

După veștile rele în privința lui Van Dijk, Jurgen Klopp are parte și de știri încurajatoare de la staff-ul medical al echipei. Potrivit presei engleze, portarul Alisson a reînceput antrenamentele și se preconizează o revenire a sa între buturi mai devreme decât era de așteptat.
Mai exact, acesta ar putea fi apt pentru confruntarea cu West Ham United, care va avea loc pe 31 octombrie. Brazilianul suferise o accidentare la umăr la un antrenament și a ratat ultimele 2 meciuri ale "cormoranilor", iar medicii se așteptau ca acesta să nu poată reveni înainte de mijlocul lunii noiembrie.
Totuși, recuperarea a decurs mai repede decât s-au așteptat medicii și Alisson se antrenează deja alături de echipa lui Klopp, fiind capabil inclusiv să plonjeze, ceea ce denotă faptul că este aproape de 100%. Chiar și așa, Alisson va lipsi în următoarele 2 meciuri: cu Ajax în Champions League (miercuri) și cu Sheffield United în Premier League (sâmbătă).

Perioadă neagră pentru Liverpool

Echipa lui Jurgen Klopp traversează o perioadă foarte complicată, atât din cauza rezultatelor slabe, dar mai ales a accidentărilor. După înfrângerea umilitoare de pe terenul lui Aston Villa, campionii de anul trecut au remizat, scor 2-2, în derby-ul cu Everton, dar acest rezultat nu este atât de problematic precum accidentarea gravă a lui Virgil Van Dijk. Acesta a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și va fi supus unei operații la genunchi, astfel că perioada de inactivitate se va întinde pe mai multe luni.
Accidentarea lui Van Dijk a fost provocată de o intrare foarte urâtă a lui Pickford, care însă a scăpat de orice penalizare din cauza faptului că olandezul se afla în off-side la faza respectivă, iar arbitrul nu a considerat necesară o sancțiune disciplinară. Mai mult, portarul lui Everton a scăpat și de o suspendare venită din partea comisiilor de disciplină.
De asemenea, și Thiago Alcantara a părăsit terenul lovit după faultul grosolan al lui Richarlison, din același meci cu Everton, dar se pare că accidentarea mijlocașului spaniol nu este atât de gravă pe cum s-a crezut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo