Jurgen Klopp toate șansele să aducă primul titlu după 30 de ani pe Anfield. Și nu în orice mod, ci reușind să doboare o mulțime de recorduri pe parcurs. În acest moment, diferența față de locul 2 ocupat de Manchester City este de 22 de puncte: nu a fost niciodată o diferență mai mare între primele 2 locuri la finalul vreunei zile sau etape!
Liverpool mai are nevoie de 6 victorii din 13 etape pentru a deveni matematic campioană și poate să depașească recordul lui Man United pentru cel mai rapid titlu (14 aprilie), dar și pe cel de puncte realizat de Manchester City în urmă cu 2 ani (100 de puncte).
Iar o nouă statistică arată că Liverpool a reușit aceste performanțe în ciuda faptului că Jurgen Klopp nu a putut să folosească cea mai bună echipă deloc în acest moment de Premier League!
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 14-a din Premier League
ACUM O ORĂ

Cel mai bun XI al lui Liverpool = 0 meciuri împreună

Accidentările lui Alisson, Fabinho sau Mane pe parcursul sezonului au făcut ca Jurgen Klopp să fie nevoit să facă des schimbări în primul 11. Iar Joe Gomez, cel care a jucat incredibil de când a intrat în primul 11, Liverpool primind 1 gol în ultimele 10 partide în care acest a fost titular.
  • Iată cel mai bun XI al lui Liverpool, echipă care nu s-a aflat nici măcar un minut în acest sezon de Premier League: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Wijnaldum - Salah, Mane, Firmino
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Henry, "delicios" după golul lui Smith Rowe: "Ultima oară când am văzut așa ceva aveam 11 ani"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
ACUM 2 ORE