Liverpool a obținut o victorie extrem de importantă în deplasare cu Wolverhampton, dar finalul partidei de pe Molineux a fost marcat de un moment foarte neplăcut. Portarul gazdelor, Rui Patricio a fost lovit cu genunchiul în cap de căpitanul Conor Coady, în încercarea de a-l opri pe Mohamed Salah să înscrie.
Reluările au confirmat că atacantul egiptean se afla însă într-o poziție clară de off-side, dar asistentul a respectat regulamentul, care presupune ridicarea fanionului doar după terminarea fazei. Dacă acesta ar fi semnalizat off-side-ul evident, accidentarea portughezului din poarta lui Wolves ar fi fost evitată.
https://i.eurosport.com/2021/03/15/3012510.jpg
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38

Jurgen Klopp: "Regulamentul trebuie revizuit"

Jurgen Klopp a analizat incidentul nefericit din partida de aseară și a spus că cei care se ocupă de regulament ar trebui să ia în calcul modificarea acestuia în privința pozițiilor clare de off-side.
"Nu știu dacă a fost cel mai clar off-side din lume, dar cred că întreaga regulă a off-side-ului trebuie revizuită. Există multe situații când toată lumea vede că un jucător este în off-side, dar totuși faza continuă. Dar acestea sunt regulile acum și cred că regulamentul trebuie revizuit.", a declarat Klopp, citat de Liverpoolecho.uk.
Rui Patricio a fost înlocuit de John Ruddy, chiar dacă Nuno Espirito Santo efectuase deja toate cele 3 înlocuiri. Cu puțin timp în urmă Premier League a aprobat permiterea unor modificări suplimentare când vine vorba despre fotbaliști care suferă accidentări la nivelul capului, regulă care, iată, își găsește utilitatea.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02