Liverpool avea neapărată nevoie de victorie în deplasarea de la West Brom pentru a mai spera la un loc de Champions League. "Cormoranii" au început destul de slab meciul și s-au văzut conduși încă din minutul 15, după reușita lui Robson-Kanu.
Salah a adus egalarea pentru trupa lui Klopp în minutul 33 și Liverpool a intrat mai liniștită la vestiare.
Repriza a doua nu a fost deloc cea mai reușită pentru elevii lui Klopp, pe care nu îi avantaja doar un punct în lupta pentru Champions League. Meciul părea să meargă spre 1-1, dar în minutul 95, portarul Allison a urcat în careu la o lovitură de colț și a marcat ca un adevărat atacant cu o lovitură de cap.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38

Rezumatul partidei West Brom-Liverpool 1-2! Alisson a marcat golul victoriei în minutul 90+5

Jurgen Klopp: "Nu am văzut niciodată așa ceva"

La finalul confruntării de duminică, Alisson a avut o reacție emoționantă, brazilianul trecând printr-o perioadă extrem de dificilă în ultimele luni din cauza morții tatălui său.
Jurgen Klopp a fost și el uimit de reușita goalkeeper-ului și a declarat că nu a mai văzut o asemenea execuție în cariera sa, făcând și o anaogie între ceea ce s-a întâmplat în meciul cu West Brom și întreg sezonul lui Liverpool.
"A fost o lovitură de cap incredibilă. N-am văzut niciodată ceva de asemănător, o tehnică fantastică. Nu sunt sigur de ce am văzut. Suntem foarte aproape de el și știm ce înseamnă pentru el acest gol, este remarcabil.
Acest joc rezumă sezonul nostru. Am făcut o mulțime de lucruri bune, dar am fost taxați la prima greșeală și apoi a trebuit să muncim ca nebunii. Am avut ocazii și am continuat să jucăm fotbal, dar este chiar dificil împotriva unor astfel de echipe, care se apără fantastic, se mobilizează, iar în final am avut nevoie de Alisson pentru asta.", a declarat Klopp la final, citat de BBC.
Golul lui Alisson s-ar putea dovedi decisiv pentru Liverpool în lupta pentru un loc de Champions League. În ultimele două etape de campionat, Liverpool le va înfrunta pe Burnley, în deplasare, și Crystal Palace, acasă, iar dacă va câștiga ambele partide va ocupa un loc de UCL.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02