Liverpool a trecut la pas de Lincoln City în Cupa Ligii Angliei, iar tânărul de numai 19 ani, Curtis Jones, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, reușind 2 goluri foarte frumoase.

"Prima repriză a fost foarte bună, la fel și startul celei de-a 2-a. Există încă lucruri de îmbunătățit, dar toată lumea știe părerea mea despre Curtis Jones, care este un talent excepțional și sunt sigur că ne vom distra cu el în viitor. Ambele goluri au fost frumoase, dar la al 2-lea preluarea între 2 adversari a fost excepțională, iar finalizarea la fel.", a declarat Klopp la finalul întâlnirii cu Lincoln City despre performanța lui Jones.

Premier League
Klopp a găsit înlocuitor pentru Van Dijk. Un fost jucător al lui Liverpool, în capul listei
ACUM 16 MINUTE

Jurgen Klopp: "Ușa mea este întotdeauna deschisă"

Antrenorul german a dat aseară șansa mai multor jucători care au evoluat mai puțin în ultima vreme, iar aceștia au profitat. Xherdan Shaqiri, unul dintre jucătorii de care Liverpool ar fi dorit să se despartă în această perioadă de mercato, a deschis scorul dintr-o lovitură liberă executată superb în prima repriză.

De asemenea, Divock Origi a marcat și el, închizând tabela pe finalul meciului, deși în prealabil nu a evoluat strălucit. La finalul meciului, Klopp a declarat că pentru el toți jucătorii sunt importanți și s-a arătat extrem de mulțumit de evoluția celor introduși pe teren.

"Toată lumea a profitat de ocazie pentru a se evidenția, asta este foarte important. Ușa mea este întotdeauna deschisă când un jucător își arată dorința. Toți pot juca fotbal, de aceea se află la Liverpool. Există o mulțime de jocuri în sezon. Au arătat dorință, am văzut atitudine în seara asta, atâtea lucruri din ceea ce îmi place și ce vrem să vedem de la o echipă din Liverpool. Într-adevăr, o mulțime de lucruri bune în seara asta, dar de aceea am venit aici, să facem un joc bun și să câștigăm.", a adăugat Klopp la finalul meciului de aseară.

Liverpool are punctaj maxim după primele 2 etape din Premier League, după victoriile cu Leeds (4-3) și Chelsea (2-0). În etapa a 3-a, "cormoranii" vor avea din nou un meci dificil, contra lui Arsenal. Partdida va avea loc luni și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport cu începere de la ora 22:00.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1000x684:1002x682)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/09/23/2892420.jpg
Fotbal
Jurgen Klopp nu se dezminte! Declarația incredibilă a germanului despre revenirea lui Van Dijk
ACUM 13 ORE
Premier League
Haos în defensiva lui Liverpool! După accidentarea lui Van Dijk, Klopp a mai primit o veste cumplită
ACUM 15 ORE