Klopp a mărturisit de curând că cea mai mare surpriză pe care a avut-o la Liverpool a fost progresul lui Trent Alexander-Arnold. Tehnicianul german al “Cormoranilor” a vorbit și despre cea mai mare provocare la conducerea echipei de pe Anfield: să-i țină cu picioarele pe pământ jucătorii lui Liverpool, care au parte de un sezon excepțional în Premier League.
Echipa lui Klopp se află pe primul loc în clasament, la o diferență de zece puncte față de echipa de pe locul secund, Leicester. Liverpool are după 17 etape 49 de puncte. Următorul meci al Cormoranilor în Premier League este chiar împotriva lui Leicester, pe 26 decembrie, în direct pe Eurosport.

Alexander-Arnold, asul din mâneca lui Klopp

Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 7 ORE
Fundașul lui Liverpool, Trent Alexander-Arnold, a învățat enorm într-un timp atât de scurt, este de părere Jurgen Klopp, care mărturisește că nu se aștepta ca progresul englezului să fie atât de dramatic: “Îl știu pe Trent Alexander-Arnold de când avea 17 ani. Era de atunci un mare talent, însă nu eram siguri că se va descurca din punct de vedere fizic. În acest moment este o mașinărie – o mare surpriză”, a spus Klopp pentru BBC Sport.
Acum, Jurgen Klopp spune că are o misiune dificilă, dar necesară: să-i responsabilizeze și să-i țină cu picioarele pe pământ pe fotbaliștii lui: "Am luat o decizie conștientă alături de băieți, nu a fost niciodată vorba despre a câștiga o anumită competiție, întotdeauna am vorbit despre a câștiga, fără nicio limită. Nu există presiune, există doar oportunitate”.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 12 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
IERI LA 11:28