Klopp a mărturisit de curând că cea mai mare surpriză pe care a avut-o la Liverpool a fost progresul lui Trent Alexander-Arnold. Tehnicianul german al “Cormoranilor” a vorbit și despre cea mai mare provocare la conducerea echipei de pe Anfield: să-i țină cu picioarele pe pământ jucătorii lui Liverpool, care au parte de un sezon excepțional în Premier League.
Echipa lui Klopp se află pe primul loc în clasament, la o diferență de zece puncte față de echipa de pe locul secund, Leicester. Liverpool are după 17 etape 49 de puncte. Următorul meci al Cormoranilor în Premier League este chiar împotriva lui Leicester, pe 26 decembrie, în direct pe Eurosport.

Alexander-Arnold, asul din mâneca lui Klopp

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
IERI LA 13:42
Fundașul lui Liverpool, Trent Alexander-Arnold, a învățat enorm într-un timp atât de scurt, este de părere Jurgen Klopp, care mărturisește că nu se aștepta ca progresul englezului să fie atât de dramatic: “Îl știu pe Trent Alexander-Arnold de când avea 17 ani. Era de atunci un mare talent, însă nu eram siguri că se va descurca din punct de vedere fizic. În acest moment este o mașinărie – o mare surpriză”, a spus Klopp pentru BBC Sport.
Acum, Jurgen Klopp spune că are o misiune dificilă, dar necesară: să-i responsabilizeze și să-i țină cu picioarele pe pământ pe fotbaliștii lui: "Am luat o decizie conștientă alături de băieți, nu a fost niciodată vorba despre a câștiga o anumită competiție, întotdeauna am vorbit despre a câștiga, fără nicio limită. Nu există presiune, există doar oportunitate”.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45