Viitorul lui Mesut Ozil este încă incert. Mijlocașul german este în afara lotului lui Arsenal deocamdată, dar presa engleză a scris că acesta ar putea fi reintegrat la prima echipă din ianuarie, mai ales pe fondul rezultatelor dezastruoase ale "tunarilor" din ultima vreme.
Se pare totuși că Ozil nu mai vrea să rămână la Arsenal. Cu puțin timp în urmă, impresarul său anunța că mijlocașul are oferte din toată lumea, dar că eventuale negocieri vor începe abia din luna ianuarie.
Jurnaliștii de la Daily Mail au descoperit însă că jucătorul s-a întâlnit în secret cu reprezentanții lui Fenerbahce. Această întâlnire ar fi avut loc la Londra, iar fotbalistul și-a dat acordul pentru semnarea unui contract cu gruparea turcă începând din vara viitoare, când actuala înșelegere cu Arsenal va expira.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23
Arsenal ar fi vrut să scape de Ozil înaintea acestui sezon, din cauza salariului său imens: 350.000 de £ pe săptămână. În aceste condiții, nu ar fi exclus ca Arsenal să-i permită să plece liber din ianuarie, pentru a scăpa de povara salariului său, fie și numai pentru 6 luni.
https://i.eurosport.com/2020/11/06/2929864.jpg

Mesut Ozil: "Mereu am visat să joc cu Zidane"

În timp ce stă departe de teren, Mesut Ozil este foarte activ pe site-urile de socializare, acolo unde are peste 25 de milioane de urmăritori. Ieri, la doar o zi după ce Arsenal a suferit o nouă înfrângere categorică, 1-4 cu Mancehster City în sferturile de finală ale Cupei Ligii, mijlocașul de 32 de ani le-a răspuns fanilor la câteva întrebări pe Twitter.
Ozil a început prin a spune că este un moment foarte greu pentru el personal și pentru Arsenal în general, menționând că și-ar dori să poată ajuta la redresarea lucrurilor: "Este o perioadă dificilă pentru toată lumea din club, nu doar pentru mine. Situația este frustrantă. Mai ales acum, mi-aș dori să pot ajuta echipa, dar până când voi avea ocazia, sper că rezultatele se vor îmbunătăți rapid. Rămânem pozitivi."
Fostul campion mondial și-a amintit cu nostalgie despre primele sale sezoane la Arsenal, sub conducerea lui Arsene Wenger, pe care l-a elogiat: "Arsene Wenger a fost un antrenor fantastic, a fost ca un tată pentru mine și pentru mulți alți jucători. Chiar cred că o mulțime de oameni lipsesc de la Arsenal."
La celelalte întrebări, Ozil a răspuns despre foști coechipieri sau adversari, dar a specificat și care este fotbalistul alături de care și-ar fi dorit să joace: "Aaron Ramsey este un jucător extraordinar și un mare prieten. Guendouzi este unul dintre cei mai subestimați jucători cu care am jucat vreodată. Mereu am visat să joc cu Zidane, chiar dacă ar fi fost dificil. În copilărie, i-am admirat foarte mult pe Pires, Bergkamp și Buffon. Nu sunt doar jucători minunați, ci și oameni incredibili în afara terenului."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21