Rabiot se află pe lista lui Ole Gunnar Solsjkjaer, antrenorul diavolilor căutând să aducă la United mijlocași dinamici care să se alăture la centrul terenului portughezului Bruno Fernandes. Juventus l-a adus pe Adrien Rabiot de la Paris Saint Germain vara trecută pentru 27 de milioane de lire însă francezul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor la Torino. El nu a reușit niciun gol sau assist pentru Bătrâna Doamnă iar clubul este dispus să renunțe la mijlocaș.
Presa italiană a informat mai devreme luna aceasta că Rabiot a intrat în grevă după decizia celor de la Juventus de a tăia salariile din cauza pandemiei de coronavirus. Iar CalcioMercato a scris că Rabiot ar putea fi folosit în negocierile pentru a-l aduce pe Pogba la Torino, mijlocașul lui United fiind o țintă mai veche a clubului italian.
Despre posibila plecare a lui Pogba de pe Old Trafford se scrie de mult timp, Real Madrid fiind și ea interesată de serviciile sale. Francezul nu a avut o perioadă extraordinară de când a revenit pe Old Trafford iar relațiile dintre agentul său, Mino Raiola și Manchester United s-au răcit.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Coronavirusul schimbă piața de transferuri

Pogba, care a crescut la academia lui United, a părăsit diavolii pentru a merge la Juventus în 2012. Acolo a marcat 34 de goluri și a reușit 40 de assist-uri, devenind unul dintre cei mai buni mijlocași din lume. Clubul de pe Old Trafford l-aa dus înapoi în cele din urmă pe francez pentru mai mult de 90 de milioane de euro iar englezii vor să recupereze măcar o parte din acea sumă.
Totuși pandemia de coronavirus a afectat toate cluburile din punct de vedere financiar iar acum pare din ce în ce mai puțin probabil ca cluburile să fie dispuse să arunce sume importante pe transferuri. Solskjaer a insistat că Pogba face parte din planurile sale de viitor pe Old Trafford.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52