Conform Corriere dello Sport, Fabio Paratici a făcut o vizită rapidă la Londra, acolo unde negociază transferul lui Willian, atacantul lui Chelsea.
Brazilianul de 31 de ani a ajuns pe Stamford Bridge în august 2013, de la Anzhi, contra sumei de 35,5 milioane de euro și mai are contract cu formația pregătită de Frank Lampard până în iunie 2020. În acest sezon, atacantul londonezilor a bifat 15 meciuri oficiale și a înscris trei goluri.
https://i.eurosport.com/2019/01/27/2511138.jpg
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 8 ORE
Campioana Italiei nu este singura interesată de Willian. Cei din conducerea Barcelonei îl urmăresc de peste 10 ani pe brazilian, de când juca la Șahtior sub comanda lui Mircea Lucescu. Catalanii l-ar putea lua gratis la finalul sezonului, când îi expiră contractul. Barca nu și l-a permis în 2013, când a devenit jucătorul lui Chelsea.
Brazilianul intră din ianuarie în ultimele șase luni de contract, iar acesta nu dorește prelungirea, astfel că va avea voie să negocieze cu orice club, începând din iarnă. Potrivit presei din Italia, oficialii catalani i-au făcut mai multe oferte lui Chelsea pentru atacantul de 31 de ani, cuprinse între 40 și 60 de milioane de euro, dar s-au lovit mereu de refuzul clubului patronat de Roman Abramovich.
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 9 ORE
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 10 ORE