Havertz a devenit în ultimul timp unul dintre cei mai căutați fotbaliști din Europa. Prestațiile sale excelente în Bundesliga și Champions League au fost lăudate de mulți. Jucătorul de 21 de ani a fost urmărit de marile cluburi ale Europei, inclusiv de Bayern și Real Madrid, dar mijlocașul va evolua pentru Chelsea.
Deși Havertz are un contract valabil până în 2022, el și-a dorit să plece de la Bayer Leverkusen, acolo unde a debutat în 2016. Problema este că Leverkusen a ratat participarea în Champions League sezonul viitor, astfel că Havertz s-a hotărât să plece chiar în această vară, deschizându-se astfel drumul către Chelsea. Negocierile dintre părți au fost aspre și durează de mai multe luni, dar în această dimineață s-a ajuns la un numitor comun.

Chelsea și Leverkusen s-au înțeles pentru transferul lui Havertz

Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Chelsea a oferit 70 de milioane de euro + bonusuri în funcție de performanțe, iar oficialii "aspirinelor" și-au dat acceptul ca mutarea să aibă loc.
În acest sezon, Havertz a marcat 17 goluri în 43 de meciuri și a reușit nouă assisturi.
Informația prezentată de Romano a fost repede confirmată de mai multe publicații din Vest. Havertz, care se afla în cantonament la Stuttgart, alături de națională, a părăsit în această dimineață Germania cu destinația Anglia.
Cel mai probabil în cursul serii el va efectua vizita medicală la Londra, iar în zilele următoare va fi anunțat transferul său oficial la formația lui Lampard.
Chelsea devine astfel una dintre cele mai puternice formații din Premier League, după campania impresionantă de achiziții.
Cum va arăta Chelsea în sezonul viitor
  • Kepa - Azpilicueta, Thiago Silva, Zouma, Chilwell - Havertz, Kante, Mount - Ziyech, Werner, Pulisic
Havertz devine al doilea cel mai scump jucător din istoria lui Chelsea. Dacă bonusurile vor fi atinse, suma poate urca, însă, de la 70 de milioane de euro la peste 80, astfel încât germanul să fie cel mai scump fotbalist cumpărat vreodată de Abramovich. Actualul record e deținut de Kepa, pentru care Chelsea a achitat clauza de reziliere de 80 de milioane de euro.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38
Premier League
Klopp: "Unii pot spune că Chelsea a fost 45 de minute cu 3 clase peste". Tuchel şi-a lăudat echipa
28/08/2021 LA 20:40