Chelsea, Manchester United și Real Madrid sunt echipele care l-au dorit în ultimii 2 ani pe Kalidou Koulibaly. Patronul napoletan De Laurentiis a fost însă convins că valoarea fundașului senegalez este de cel puțin 100 de milioane. Criza provocată de pandemia de coronavirus va afecta și prețul lui Koulibaly.

Jurgen Klopp și Virgil Van Dijk

Credit imagine: Getty Images

Un alt fundaș puternic lângă Van Dijk

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Klopp știe că are nevoie de încă un fundaș central și presa din Italia a dezvpluit tratativele pentru senegalezul Kalidou Koulibaly. Fundașul de 28 de ani este văzut ca principalul obirectiv al lui Liverpool în această vară, dar prețul spu trebuie să scadă considerabil fața de pretențiile lui Napoli din iarnă. Chelsea a oferit 65 de milioane, iar De Laurentiis a sous că nici măcara nu răspunde la telefon pentru această sumă.
Napoli are doi fundași centrali care au dat satisfacție în acest sezon sub comanda lui Gattuso, Maksimovic și Manolas. Transferul lui Kalidou Koulibaly ar fi important pentru viitorul finanaciar al clubului pentru că este greu de crezut că Napoli ar putea prinde locurile de Champions League în acest sezon. Echipa de pe San Paolo este acum pe locul 6, la 9 pubcte de ultimul care garantează prezentă în UCL, ocupat de Atalanta.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02