Kalidou Koulibaly are 29 de ani și este considerat unul dintre cei mai buni fundași din lume. Publicațiile italiene și engleze sunt convinse că Liverpool va face în următoarele zile o ofertă pentru a întări defensiva lui Klopp. Liverpool a câștigat titlul după 30 de ani, dar managerul german consideră această performanță doar începutul pentru un proiect grandios.

Koulibaly este urmărit de toate forțele Angliei

Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Un cuplu de fundași centrali Van Dijk - Koulibaly este visul lui Jurgen Klopp. Aducerea senegalezului de 29 de ani ar însemna un plus de forță defensivă pentru Liverpool și în același timp ar putea slăbi contracandidatele la titlu din Premier League. Manchester City, Chelsea și Manchester United sunt în cursa pentru aducerea lui Koulibaly din Italia. De asemenea, Newcastle poate intra în cursă în cazul în care miliardarii saudiți preiau clubul din nordul Angliei.
Liverpool a încasat doar 21 de goluri în acest sezon, dar Klopp simte că acum este momentul pentru o ofertă pentru Koulibaly.
https://i.eurosport.com/2019/04/14/2565998.jpg

Koulibaly, la preț de criză?

Senegalezul Koulibaly a fost evaluat de patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis la 100 de milioane de euro. Criza financiară care se prevede după cea medicală provocată de pandemia de coronavirus ar putea schimba datele problemei.
Noua campioană a Angliei, Liverpool îl vrea pe Koulibaly și este pregătită să propună o afacere în care să-l includă pe fundașul croat Dejan Lovren.
Italienii știu că Manchester City a făcut prima ofertă. 80 de milioane de euro este dispus să plătească Guardiola pentru a-i aduce un partener pe măsură lui Laporte.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53