Conform informațiilor Mirror Sport, Harry Kane consideră că și-a luat la revedere de la fanii lui Tottenham după meciul cu Aston Villa de pe teren propriu iar din punctul lui de vedere, a jucat deja ultimul său meci acasă în tricoul lui Spurs.
Următorul pas pentru Kane va fi acum să publice un comunicat direct și emoționant pentru fani în care le va transmite cât iubește clubul dar le va cere să îl înțeleagă pentru că va trebui să plece ca să câștige trofee.
De două ori golgheter în cel mai puternic campionat din lume, Harry Kane s-a săturat să evolueze la o formaţie care dezamăgeşte tot mai mult. Spurs nu va prinde foarte probabil nici măcar un loc de Europa League, iar vârful ajuns la 27 de ani simte că îşi iroseşte cariera, chiar dacă inima lui e alături de gruparea londoneză.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM O ZI
Într-un dialog purtat cu Gary Neville în cadrul podcastului SkyBet's The Overlap, Kane a recunoscut voalat că vrea să plece și speră să înțeleagă înțelegere la Daniel Levy.

Harry Kane a transmis un mesaj clar: vrea să plece

”Poate că va dori să mă vândă (n.r. Daniel Levy). Poate se gândeşte: "Dacă pot să iau 100 de milioane de lire pe el, de ce nu?". Nu ştiu ce planuri are, dar nu voi mai costa la fel peste 2 sau 3 ani", și-a început atacantul englez speechul, pentru ca apoi să accentueze că își dorește o schimbare: "Eu spun că suntem într-o relaţie bună. Am dat totul pentru club de când am ajuns.
Sunt de 16 ani aici, aşa că sunt de părere că merit să am o discuţie faţă în faţă cu cei din conducere, în care să punem la punct anumite lucruri. Nu vreau să ajung la final de carieră şi să privesc în urmă cu regret.
Am mai spus-o în trecut, nu am promis niciodată că voi rămâne la Spurs până la finalul carierei. Mai am 7-8 ani de carieră, nu grăbesc nimic, nu sunt disperat să iau o decizie rapid. Cred că pot să mai cresc, sunt de părere că pot avea cifre mai bune decât în prezent", a afirmat Kane.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05