Accidentat la începutul anului, Kane este optimist în ceea ce privește revenirea sa în primul "11" al lui Spurs, echipă care a suferit enorm pe faza ofensivă fără serviciile sale.
Mai mult, internaționalul englez a prezis și momentul în care va juca din nou:
"În mintea mea, sunt deja convocat la EURO. Cu siguranță voi fi acolo, dacă nu cumva se întâmplă ceva drastic până atunci. Încă nu am revenit la antrenamentele lui Tottenham, dar muncesc din greu la sală și devin din ce în ce mai puternic. Sper să revin pe teren peste câteva săptămâni. Cred că la începutul lunii aprilie voi fi apt de joc.", a spus Kane pentru Evening Standard.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Inițial se vorbea despre o accidentare care îl va ține pe Kane departe de teren până la finalul sezonului, ratând astfel și Campionatul European. Cu toate acestea, căpitanul lui Spurs este încrezător că își va putea ajuta atât echipa de club, cât și naționala, în următoarele luni.
https://i.eurosport.com/2020/01/09/2749778.jpg

Kane poate pleca de la Tottenham

Presa britanică susține că Harry Kane se gândește serios la despărțirea de Spurs, la finalul sezonului, după 11 ani petrecuți la formația londoneză. Ajuns la academia echipei în 2009, Kane și-a petrecut aproape întreaga carieră la Tottenham, însă n-a reușit să câștige vreun trofeu. The Telegraph este de părere că Harry Kane va pleca de la Tottenham în următoarea perioadă de transferuri, dacă jocul echipei nu se va îmbunătăți.
Situația actuală în care se află formația lui Jose Mourinho nu este strălucită, iar accidentarea lui Harry Kane nu-l ajută deloc pe portughez în cursa pentru primele 4 locuri din Anglia. Trupa londoneză a suferit enorm în meciul tur din "optimile" Champions League, în fața lui RB Leipzig, pierdut cu 0-1, și va avea o misiune extrem de dificilă în returul din Germania, în contextul calificării.
https://i.eurosport.com/2019/12/28/2743526.jpg
Intrat în atenția celor de la Real Madrid și Manchester United în trecut, atacantul englez poate lua în considerare o nouă aventură în cazul în care Spurs nu reușește să încheie sezonul pe un loc de Champions League.
În 278 de apariții în tricoul lui Tottenham, Kane a înscris 181 de goluri, fiind cel mai bun marcator al echipei din ultimele sezoane. Chiar dacă atacantul de 26 de ani are o afinitate aparte față de Spurs, ratarea calificării în grupele Champions League și lipsa trofeelor ar putea cântări enorm pentru o despărțire de formația londoneză.
Până la revenirea lui Kane în primul "11", Tottenham se va lupta pentru cele 2 trofee rămase în vizorul londonezilor: Champions League și Cupa Angliei. Următorul meci al echipei din nordul Londrei va fi diseară, de la ora 21:45, împotriva lui Norwich, în "optimile" Cupei Ligii.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32