Liverpool este neînvinsă și liderul la zi din Premier League, cu trei puncte avans și un meci mai puțin decât Manchester City. De cealaltă parte, Tottenham vine pe Anfield de pe locul 10 după un start slab de sezon. Kane face tot ce poate pentru a uita evenimentele de la Madrid, când Tottenham a pierdut în mai finala UEFA Champions League în fața lui Liverpool. Atunci, Virgil van Dijk a ieșit învingător în duelurile sale cu Kane.
Van Dijk este un fundaș foarte bun, dar nu este invincibil și nici Liverpool nu este. Trebuie doar să ne concentrăm. Orice echipă poate fi învinsă oricând și trebuie să ne asigurăm că vom face asta pe Anfield
”Ca atacant, nu este vorba doar de duelurile unu la unu pe teren, e vorba de mult mai mult de atât. Van Dijk este un fundaș uimitor și a avut doi ani foarte buni la Liverpool”, consideră Kane.
Liga
Barcelona, acord total cu Adama Traore! Cât vor plăti catalanii pentru vitezistul de la Wolves
IERI LA 11:39
https://i.eurosport.com/2019/09/18/2678993.jpg
”Așa că, din punctul meu de vedere, este important să îmi fac jocul, să fac ce știu și să încerc să marchez sau să dau pase decisive. La sfârșitul zilei, este un joc de echipă, așa că trebuie să colaborăm, acesta este scopul principal”, a afirmat el.
”Toată lumea vrea să câștige iar ei au reușit acest lucru în mai sau în iunie, când a fost. Am încercat să uit”, a recunoscut Kane.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
26/01/2022 LA 14:12
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14