Liverpool este neînvinsă și liderul la zi din Premier League, cu trei puncte avans și un meci mai puțin decât Manchester City. De cealaltă parte, Tottenham vine pe Anfield de pe locul 10 după un start slab de sezon. Kane face tot ce poate pentru a uita evenimentele de la Madrid, când Tottenham a pierdut în mai finala UEFA Champions League în fața lui Liverpool. Atunci, Virgil van Dijk a ieșit învingător în duelurile sale cu Kane.
Van Dijk este un fundaș foarte bun, dar nu este invincibil și nici Liverpool nu este. Trebuie doar să ne concentrăm. Orice echipă poate fi învinsă oricând și trebuie să ne asigurăm că vom face asta pe Anfield
”Ca atacant, nu este vorba doar de duelurile unu la unu pe teren, e vorba de mult mai mult de atât. Van Dijk este un fundaș uimitor și a avut doi ani foarte buni la Liverpool”, consideră Kane.
Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
19/09/2021 LA 18:59
https://i.eurosport.com/2019/09/18/2678993.jpg
”Așa că, din punctul meu de vedere, este important să îmi fac jocul, să fac ce știu și să încerc să marchez sau să dau pase decisive. La sfârșitul zilei, este un joc de echipă, așa că trebuie să colaborăm, acesta este scopul principal”, a afirmat el.
”Toată lumea vrea să câștige iar ei au reușit acest lucru în mai sau în iunie, când a fost. Am încercat să uit”, a recunoscut Kane.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
19/09/2021 LA 09:03
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36