Kane a avut de două ori ocazia să găsească un element pozitiv în înfrângerea lui Tottenham dar englezul a declarat că nu există motiv de încurajare după un astfel de meci.
”Nu cred că au existat părți bune”, a declarat Kane, care a deschis scorul pe Anfield în secunda 47.
”Mereu când pierzi, nu poți să fii încurajat. Ne-am luptat, dar te aștepți la acest lucru în fiecare meci, la acest nivel. Este dezamăgitor să conduci cu 1-0 la pauză și să nu poține de scor”, a afirmat el.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 2 ORE
Întrebat dacă acest meci ar putea fi considerat încă un pas în față după victoria cu 5-0 din Champions League cu Steaua Roșie Belgrad, Kane a declarat: ”Când pierzi un meci, nu are cum să fie un pas în față. Această partidă a demonstrat că trebuie să muncim mult pentru a câștiga în Premier League. Este dezamăgitor, așa că vom analiza situația în această săptămână și vom vedea unde ne putem îmbunătăți pentru meciul cu Everton de săptămâna viitoare”.
https://i.eurosport.com/2019/09/10/2673974.jpg
”Am simțit că, mai ales în a doua repriză, puteam să ținem de minge mai bine, ceea ce ne-ar fi permis să nu mai avem atâta presiune, în loc să ne retragem.Mingile în careu au tot venit și cred că am fi putut fi mai curajoși. După ce am fost conduși, am început să jucăm mai bine, ne-am creat două sau trei ocazii spre sfârșit, dar a fost prea târziu”, consideră Kane.
În ceea ce privește șansele lui Tottenham de a prinde un loc de Champions League, Kane este optimist: ”Mai este mult fotbal de jucat. Trebuie să avem o serie de victorii, dar trebuie să întoarcem situația rapid. Când ești într-o astfel de formă, când nu poți aduna mai multe victorii la rând, este dificil. Ține de noi să rămânem împreună, să facem mai multe și să ne asigurăm că ieșim din această situație”
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 4 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59