Kane a vorbit deschis despre frustrarea sa privind lipsa trofeelor cu Tottenham iar căpitanul Angliei a declarat anterior că este pregătit să părăsească echipa lui Mourinho dacă nu vor exista progrese vizibile.
Conform presei engleze, Harry Kane ar putea ajunge în această vară chiar la Manchester United. Totuși, Tony Cottee se așteaptă ca englezul să mai rămână un sezon la Tottenham.
”Cred că va veni momentul în care va spune ”Am făcut tot ce am putut, am marcat multe goluri, dar succesul nu a venit”. Totul pare potrivit acolo. Au un stadion grozav, e un club mare, cu fani minunați, dar nu au câștigat nimic”, a precizat el.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
ACUM O ZI
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752648.jpg
”Harry își dorește trofee. Vrea să aibă sentimentul acela minunat de a câștiga Premier League sau Champions League iar acest lucru nu pare posibil la Spurs. Cred că este inevitabil. Dacă nu va veni un trofeu în următorul an, Harry va pleca, probabil vara viitoare”, a adăugat Cottee.
Presa a informat că patronul lui Tottenham, Daniel Levy, este dispus să îl lase pe Kane să plece pentru 230 de milioane de euro din cauza problemelor financiare aduse de pandemia de coronavirus. Totuși, sursele Sky Sports susțin că Tottenham nu dorește să îl vândă pe englez la o rivală din Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21