Harry Kane s-a săturat de lipsa de performanțe și trofee în tricoul lui Tottenham. Atacantul englez a ajuns la academia londonezilor în 2004, iar 7 ani mai târziu a fost promovat la prima echipă. În cei 10 ani petrecuți la Spurs, Kane n-a cucerit vreun trofeu, iar răbarea lui a ajuns la final.
În ultima vreme s-a vorbit intens despre dorința lui Kane de a pleca de la Tottenham în această vară. Acum, The Independent anunță că atacantul de 27 de ani se gândește să continue în Premier League, la una dintre rivalele din Manchester: United sau City.
În același timp, PSG îl monitorizează îndeaproape pe Kane, în cazul în care Kylian Mbappe va pleca de pe Parc des Princes la Real Madrid în următoarea perioadă de mercato.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Kane vrea să continue în Premier League, la Manchester United sau City

Cel mai probabil, Kane se va despărți de Spurs la finalul sezonului, dacă echipa lui Jose Mourinho nu va obține calificarea în UEFA Champions League. În prezent, londonezii se află pe locul 7 în Premier League, la 6 puncte sub TOP 4.
În ciuda dorinței lui Kane de a semna cu Manchester United sau Manchester City, misiunea nu va fi deloc simplă. În primul rând, președintele Daniel Levy își dorește ca internaționalul englez să continue la Spurs și în următorul sezon. Mai mult, conducătorul lui Tottenham nu privește cu ochi buni un posibil transfer al super-marcatorului său la o rivală din Premier League.
În al doilea rând, atât Manchester United, cât și City, caută un atacant de profil diferit. Pentru cele două rivale, ideal ar fi transferul unui jucător tânăr, de maximum 24 de ani. Iar în ultima perioadă s-a vehiculat tot mai intens un nume: Erling Haaland.
În orice caz, dacă United și City se vor îndrepta în cele din urmă către transferul lui Kane, atunci vor fi nevoite să achite o sumă de aproximativ 150 de milioane de lire, stabilită de Levy.

Kane, monitorizat de PSG. Atacantul lui Tottenham ar putea lucra din nou cu Pochettino

Potrivit jurnaliștilor britanici, cea mai probabilă destinație pentru Kane ar fi PSG, acolo unde antrenor este Mauricio Pochettino, fostul său tehnician de la Tottenham din perioada 2014-2019. Cei doi au păstrat o relație excelentă, iar acest lucru ar putea cântări enorm în viitor.
Harry Kane mai are contract cu Spurs până în 2024, iar în prezent câștigă un salariu de 200.000 de euro/săptămână. Așadar, echipa care va dori să-l cumpere pe atacantul de 27 de ani va trebui să acopere costuri uriașe.
Kane a ajuns în două finale cu Tottenham, din momentul sosirii sale la formația londoneză: Cupa Ligii, în 2015, și UEFA Champions League, în 2019.
Kane va avea șansa să oprească seceta din vitrina lui Tottenham în această lună. Formația lui Mourinho va disputa finala Cupei Ligii în compania lui Manchester City, liderul la zi din Premier League. Partida va avea loc pe 25 aprilie, de la ora 18:30. Ultimul trofeu cucerit de Tottenham a fost chiar Cupa Ligii, în urmă cu 13 ani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24