Cariera portarului german s-a dus pe o pantă descendentă începând din acea seară ghinionistă de la Kiev, în care i-a oferit un "cadou" lui Karim Benzema, apoi a scăpat șutul expediat de Gareth Bale de la mare distanță.
Aceea avea să fie ultima apariție oficială a lui Karius pentru Liverpool. La scurtă vreme după aceea a fost împrumutat la Beșiktaș, unde a jucat meci de meci, adunând 67 de apariții în ultimele două sezoane. În această vară, Karius a revenit pe Anfield, însă nu va petrece prea mult timp acolo. Goal.com anunță că portarul neamț se pregătește pentru un nou împrumut. De această dată în țara natală, la Union Berlin, formația din Bundesliga.
Karius s-a antrenat la Melwood alături de ceilalți jucători ai lui Liverpool în ultima perioadă, însă nu va prinde un loc în lotul lui Jurgen Klopp, acolo unde se află deja Alisson și Adrian. Potrivit presei britanice, împrumutul lui Karius la Union Berlin se va finaliza în această săptămână.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
ACUM 7 ORE

Karius va fi împrumutat de Liverpool la Union Berlin

Printre cluburile interesate de serviciile portarului de 27 de ani s-au mai numărat Montpellier și Hertha Berlin, însă în cele din urmă va ajunge la Union.
Cluburile ar fi putut să-l cumpere definitiv pe Karius, în schimbul a 6,5 milioane de euro, însă niciunul n-a ales această opțiune. De notat este că Union Berlin nu va avea o clauză de cumpărare definitivă, în urma împrumutului lui Karius. Goalkeeper-ul se va întâlni la formația germană cu Taiwo Awoniyi, un alt jucător împrumutat de Liverpool în această vară.
"Credeți-mă, am învățat mult din acea finală. În retrospectivă, ar fi trebuit să răspund mai agresiv criticilor în public. Am avut o comoție după un contact cu Sergio Ramos, care mi-a afectat simțurile vizuale. Acest lucru a fost confirmat mai apoi într-un studiu detaliat realizat de unul dintre cei mai importanți specialiști în neurochirurgie din lume. La început am fost bucuros să știu ce s-a întâmplat cu adevărat.", a spus Karius recent, când a fost întrebat despre "coșmarul" de la Kiev.
Loris Karius a fost cumpărat de Liverpool de la Mainz în 2016, în schimbul sumei de 6,2 milioane de euro. Portarul german a bifat 49 de apariții în toate competițiile pentru "cormorani" în perioada 2016-2018, reușind să încheie 22 de meciuri fără să primească gol.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 10 ORE
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20