Loris Karius se va întoarce la Liverpool în vara viitoare, la 2 ani după finala UEFA Champions League pierdută contra celor de la Real Madrid când portarul german a trăit un veritabil coșmar. Împrumutat pentru 24 de luni la Beșiktaș, Karius nu va rămâne la gruparea turcă. Aceștia au decis să nu achite cele 8 milioane de euro necesare pentru un transfer definitiv al jucătorului.
The Athletic scrie că Loris Karius nu va rămâne la Beșiktaș, urmând să aștepte în vară oferte pe adresa celor de la Liverpool pentru a-și afla viitoarea destinație.

Rămâne la Liverpool?

Premier League
Henry, "delicios" după golul lui Smith Rowe: "Ultima oară când am văzut așa ceva aveam 11 ani"
IERI LA 08:22
Karius a plecat de la Liverpool în vara lui 2018 după finala UEFA Champions League în care a greșit la 2 goluri, Jurgen Klopp luând decizia de a-l transfera pe Alisson Becker, cel care a făcut apoi un sezon excepțional, fiind considerat de mulți cel mai bun portar din lume la ora actuală.
Cum Karius nu va rămâne la Beșiktaș, revenirea la Liverpool va fi, cel mai probabil, doar temporară. Adrian a avut evoluții apreciate când Jurgen Klopp a contat pe el și, în ciuda zvonurilor din Spania despre o eventuală plecare a lui la Betis, portarul spaniol se pare că va continua la Liverpool ca variantă de rezervă pentru Alisson.
Al treilea portar în sezonul viitor va fi veteranul Andy Lonergan, cel care a impresionat cu atitudinea sa la antrenamente după ce a fost adus în vara trecută. Puștiul Caoimhin Kelleher, 21 de ani, va fi cedat sub formă de împrumut la o echipă la care să evolueze constant astfel încât să devină o variantă pentru poarta lui Liverpool în viitor.
Astfel, Liverpool va încerca să-l vândă pe Karius în vară. Liderul din Premier League a încasat 2.5 milioane de euro pentru împrumutul pe 2 ani al lui Karius și va solicita în jur de 5 milioane de euro pentru a-l ceda definitiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
IERI LA 07:49
Premier League
Merseyside derby | Sigurdsson, mai scump decât Salah și Mane. Cum a fost "jefuită" Everton
01/12/2021 LA 12:46