Kepa, în vârstă de 25 de ani, a fost lăsat pe bancă în egalul de sâmbătă, 2-2 cu Leicester iar locul său a fost luat de Willy Caballero, în vârstă de 38 de ani. A fost pentru prima oară când Kepa a stat pe bancă în acest sezon după mai multe meciuri pline de erori.
Chelsea are doar cinci meciuri fără gol primit în acest sezon iar Lampard își dorește deja un nou portar în următoarea fereastră de transferuri din vară. Conform site-ului spaniol Cope dar și The Sun, Kepa a jucat deja ultimul său meci pentru Chelsea - Caballero va rămâne titular pentru restul sezonului.
https://i.eurosport.com/2020/02/01/2767110.jpg
Premier League
Klopp, decizie ce naşte polemici. Pe cine a adus în stafful său, la Liverpool
ACUM 6 ORE
”Iei decizii în fiecare zi, așa este acest job. Nicio decizie nu este ușoară. Când vine vorba de portar, te gândești mai mult, mai ales dacă este vorba de cineva care pare bătut în cuie ca fiind titular. Dar lucrurile nu rămân așa. Trebuie să fim competitivi. Willy se antrenează bine, se comportă corespunzător și a jucat bine împotriva lui Hull săptămâna trecută. Am decis să rămân cu el”, a declarat Lampard după meciul cu Leicester.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Patrick Bamford este blestemat! Vârful lui Leeds s-a reaccidentat la primul meci după revenire
ACUM 8 ORE
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM 11 ORE