Kevin De Bruyne a fost omul numărul 1 al lui Manchester City și a terminat sezonul cu 20 de pase de gol. Este un record egalat. În sezonul 2002-2003, Thierry Henry a reușit același număr de assisturi pentru Arsenal.
De Bruyne a reușit, de asemenea, 13 goluri, record pentru cariera sa din Premier League. Acest sezon fabulos nu au ajutat-o pe Manchester City să câștige pentru a treia oară consecutiv titlul de campioană. Liverpool s-a impus, cu un avans istoric, de 18 puncte.
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54
Kevin De Bruyne i-a învins în lupta pentru titlul de cel mai bun jucător al sezonului pe Jordan Henderson (Liverpool), Sadio Mane (Liverpool), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Danny Ings (Southampton), Jamie Vardy (Leicester) și Nick Pope (Burnley).

Kevin De Bruyne este al treilea belgian care cucerește trofeul

Kevin De Bruyne urmează altor doi mari fotbaliști belgieni din această generație. Vincent Kompany a fost primul belgian din istorie care cucerește titlul de cel mai jucător al sezonului în Premier League. Kompany a fost căpitanul lui Manchester City în sezonul 2011-2012, în care echipa de pe Etihad a cucerit primul titlu de campioană. Eden Hazard a fost creierul lui Chelsea în sezonul 2014-2015. Și atunci, echipa belgianului a fost campioană. Performanța lui De Bruyne este cu atât mai specială, cu cât Manchester City nu a luat titlul în această stagiune.
Jurgen Klopp a luat trofeul pentru managerul anului, în timp ce Trent Alexander-Arnold a fost desemnat cel mai bun tânăr din Premier League în sezonul precedent.
Premier League
Premier League, lider în clasamentul campionatelor care plătesc cele mai mari salarii! Cum arată top
03/09/2021 LA 12:01
Fotbal
Cine sunt favoriții la cucerirea Balonului de Aur cu doar trei luni înainte de acordarea trofeului
31/08/2021 LA 07:04