Kevin De Bruyne a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume în ultimii ani. Belgianul a strălucit în tricoul lui Manchester City, iar clubul englez a demarat în urmă cu ceva timp negocierile pentru un nou contract.
Acestea au fost finalizate, iar clubul de pe Etihad a anunțat că De Bruyne a semnat un nou acord, valabil până în vara lui 2025. Jucătorul s-a arătat foarte mulțumit de faptul că va rămâne la City, club unde a găsit climatul perfect pentru a-și evindeția calitățile.
"De când m-am alăturat clubului în 2015, m-am simțit ca acasă. Îmi plac fanii, familia mea este stabilită aici la Manchester și propriul meu joc s-a dezvoltat foarte bine.Acest club de fotbal este orientat spre succes. Îmi oferă tot ce am nevoie pentru a-mi maximiza performanța, așa că semnarea acestui contract a fost o decizie simplă.
Fotbal
Incredibil cum s-au modificat cotele la Balonul de Aur, după ce "clasamentul" a scăpat pe net
ACUM 2 ORE
Juc cel mai bun fotbal din cariera mea și sincer cred că mai am multe de oferit.Eu și Pep vedem fotbalul la fel. Relația bună cu un manager este foarte importantă pentru mine, deoarece obiectivele noastre sunt complet aliniate și vrem aceleași lucruri. Acum mă axez pe fotbal și sper că vom încheia cu succes campania actuală.", a declarat De Bruyne, citat de The Mirror.

Kevin De Bruyne va câștiga 350.000 de £ pe săptămână

Presa engleză a scris în ultimele luni că negocierile dintre City și de Bruyne decurg greu din cauza pretențiilor financiare ale jucătorului. Chiar dacă belgianul nu are impresar, el a negociat de unul singur și în cele din urmă s-a ajuns la un compromis, urmând să încaseze un salariu colosal: 350.000 de £ săptămânal.
Kevin De Bruyne a ajuns la Manchester City în 2015, de la Wolfsburg. În cele aproape 6 sezoane în care a jucat pentru "cetățeni", belgianul a adunat 255 de meciuri în toate competițiile, marcând 66 de goluri și oferind 105 pase decisive.
Trofeele câștigate de Kevin De Bruyne cu Manchester City
  • 2 titluri în Premier League
  • o Cupă a Angliei
  • 4 Cupe ale Ligii Angliei
  • o Ssupercupă a Angliei
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE ALE ETAPEI A 8-A DIN PREMIER LEAGUE
19/10/2021 LA 04:38
Premier League
Kevin de Bruyne nu are îndoieli în privința Balonului de Aur: "El merită să câștige"
18/10/2021 LA 14:55