Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kevin De Bruyne a semnat un nou contract cu Manchester City! Salariu fabulos pentru starul belgian

Nicu Savin

Actualizat 07/04/2021 la 13:58 GMT+3

Kevin De Bruyne a semnat prelungirea contractului cu Manchester City, punând astfel capăt speculațiilor că ar putea pleca de la clubul englez în viitorul apropiat.

Kevin De Bruyne a semnat un nou contract cu Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Kevin De Bruyne a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume în ultimii ani. Belgianul a strălucit în tricoul lui Manchester City, iar clubul englez a demarat în urmă cu ceva timp negocierile pentru un nou contract.
Acestea au fost finalizate, iar clubul de pe Etihad a anunțat că De Bruyne a semnat un nou acord, valabil până în vara lui 2025. Jucătorul s-a arătat foarte mulțumit de faptul că va rămâne la City, club unde a găsit climatul perfect pentru a-și evindeția calitățile.
"De când m-am alăturat clubului în 2015, m-am simțit ca acasă. Îmi plac fanii, familia mea este stabilită aici la Manchester și propriul meu joc s-a dezvoltat foarte bine.Acest club de fotbal este orientat spre succes. Îmi oferă tot ce am nevoie pentru a-mi maximiza performanța, așa că semnarea acestui contract a fost o decizie simplă.
Juc cel mai bun fotbal din cariera mea și sincer cred că mai am multe de oferit.Eu și Pep vedem fotbalul la fel. Relația bună cu un manager este foarte importantă pentru mine, deoarece obiectivele noastre sunt complet aliniate și vrem aceleași lucruri. Acum mă axez pe fotbal și sper că vom încheia cu succes campania actuală.", a declarat De Bruyne, citat de The Mirror.

Kevin De Bruyne va câștiga 350.000 de £ pe săptămână

Presa engleză a scris în ultimele luni că negocierile dintre City și de Bruyne decurg greu din cauza pretențiilor financiare ale jucătorului. Chiar dacă belgianul nu are impresar, el a negociat de unul singur și în cele din urmă s-a ajuns la un compromis, urmând să încaseze un salariu colosal: 350.000 de £ săptămânal.
Kevin De Bruyne a ajuns la Manchester City în 2015, de la Wolfsburg. În cele aproape 6 sezoane în care a jucat pentru "cetățeni", belgianul a adunat 255 de meciuri în toate competițiile, marcând 66 de goluri și oferind 105 pase decisive.
Trofeele câștigate de Kevin De Bruyne cu Manchester City
  • 2 titluri în Premier League
  • o Cupă a Angliei
  • 4 Cupe ale Ligii Angliei
  • o Ssupercupă a Angliei
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo