Kevin De Bruyne se află în izolare la domiciliu, însă crede că a fost infectat cu coronavirus după ce mai mulți membri ai familiei sale au avut simptome diferite asociate virusului.
Jucătorul celor de la Manchester City stap în casă de o lună, însă acest lucru nu l-a ferit de probleme. Totuși, jucătorul spune că el nu a avut simptomele specifice.

Familia lui a avut simptome

Baschet
Un nou caz Bianca Andreescu. Cine e Sabrina Ionescu, jucătoarea care a scris istorie azi-noapte
18/04/2020 LA 04:22
De Bruyne a povestit motivul pentru care crede că familia lui a fost infectată. Ei nu au făcut însă testul pentru coronavirus.
La începutul stării de urgență, familia mea a fost bolnavă pentru 8-9 zile. A început cu băiatul cel mic, apoi cel mare și apoi soția mea, însă nu știm dacă am avut (coronavirus) sau nu. Din fericire, suntem toți bine acum și de 2-3 săptămâni totul este în regulă și ne-am stabilit o rutină iar lucrurile sunt bune
Eu am avut o durere în gât, dar dintre noi 4 eu am fost cel mai puțin afectat în comparație cu ceilalți. Sunt fericit că ei se simt bine acum și suntem toți sănătoși
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
01/12/2022 LA 17:01
Cupa Mondială FIFA
Tensiune în lotul Belgiei, după eșecul cu Maroc! De Bruyne, ținta unor săgeți din partea unul coleg
27/11/2022 LA 16:16