Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kevin De Bruyne crede că a fost infectat cu coronavirus! Ce simptome a avut starul lui Man City

Sebastian Ujica

Actualizat 18/04/2020 la 09:12 GMT+3

Starul celor de la Manchester City, Kevin De Bruyne, crede că a fost infectat cu coronavirus.

Kevin de Bruyne (Manchester City)

Credit imagine: Getty Images

Kevin De Bruyne se află în izolare la domiciliu, însă crede că a fost infectat cu coronavirus după ce mai mulți membri ai familiei sale au avut simptome diferite asociate virusului.
Jucătorul celor de la Manchester City stap în casă de o lună, însă acest lucru nu l-a ferit de probleme. Totuși, jucătorul spune că el nu a avut simptomele specifice.

Familia lui a avut simptome

De Bruyne a povestit motivul pentru care crede că familia lui a fost infectată. Ei nu au făcut însă testul pentru coronavirus.
La începutul stării de urgență, familia mea a fost bolnavă pentru 8-9 zile. A început cu băiatul cel mic, apoi cel mare și apoi soția mea, însă nu știm dacă am avut (coronavirus) sau nu. Din fericire, suntem toți bine acum și de 2-3 săptămâni totul este în regulă și ne-am stabilit o rutină iar lucrurile sunt bune
Eu am avut o durere în gât, dar dintre noi 4 eu am fost cel mai puțin afectat în comparație cu ceilalți. Sunt fericit că ei se simt bine acum și suntem toți sănătoși
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo