Formația lui Mourinho s-a impus cu 2-0 în fața trupei lui Guardiola și a urcat pe primul loc intermediar în Premier League, cu 8 puncte avans față de "cetățeni".
Istoria meciului putea fi însă altul dacă golul marcat de Laporte, în minutul 27, nu ar fi fost anulat de VAR. Laporte a înscris după o pasă a lui Gabriel Jesus, dar brazilianul a făcut un henț involuntar la preluare.

De Bruyne spune că nu mai știe ce reguli sunt în fotbal

Serie A
Cel mai scump transfer făcut de Mourinho la AS Roma! Cât plătesc italienii pentru un atacant uzbek
IERI LA 08:00
Conform noului regulament, hențul involuntar al unui jucător aflat în atac este sancționat doar în cazul în care se marchează imediat un gol (cazul lui Gabriel Jesus, în partida cu Tottenham). Reușita în schimb nu e anulată dacă echipa aflată în ofensivă a câștigat posesia printr-un henț involuntar.
"Sincer, odată cu modificările regulamentelor, nu mai cunosc regulile. Ca jucător, sunt confuz. Ce pot să mai spun? Am jucat fotbal profesionist de aproximativ 12 ani și în primii nouă nu au fost modificări ale regulamentelor. În ultimii trei ani, au fost multe schimbări și nu știu de ce", a spus De Bruyne, pentru Sky Sports.
La începutul acestei luni, președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a vorbit pe marginea subiectului și a cerut FIFA să schimbe regulile, spunând că interpretarea actuală a dus la decizii incorecte care au cauzat "frustrare și disconfort" pentru jucători și fani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Premier League 2021/22: Tottenham | Echipa lui Espirito Santo speră să revină în Big 4
25/07/2021 LA 13:34
Premier League
Premier League 2021/22: Manchester City | Echipa lui Guardiola, favorită la cucerirea unui nou titlu
24/07/2021 LA 14:25