Formația lui Mourinho s-a impus cu 2-0 în fața trupei lui Guardiola și a urcat pe primul loc intermediar în Premier League, cu 8 puncte avans față de "cetățeni".
Istoria meciului putea fi însă altul dacă golul marcat de Laporte, în minutul 27, nu ar fi fost anulat de VAR. Laporte a înscris după o pasă a lui Gabriel Jesus, dar brazilianul a făcut un henț involuntar la preluare.

De Bruyne spune că nu mai știe ce reguli sunt în fotbal

Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
IERI LA 17:33
Conform noului regulament, hențul involuntar al unui jucător aflat în atac este sancționat doar în cazul în care se marchează imediat un gol (cazul lui Gabriel Jesus, în partida cu Tottenham). Reușita în schimb nu e anulată dacă echipa aflată în ofensivă a câștigat posesia printr-un henț involuntar.
"Sincer, odată cu modificările regulamentelor, nu mai cunosc regulile. Ca jucător, sunt confuz. Ce pot să mai spun? Am jucat fotbal profesionist de aproximativ 12 ani și în primii nouă nu au fost modificări ale regulamentelor. În ultimii trei ani, au fost multe schimbări și nu știu de ce", a spus De Bruyne, pentru Sky Sports.
La începutul acestei luni, președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a vorbit pe marginea subiectului și a cerut FIFA să schimbe regulile, spunând că interpretarea actuală a dus la decizii incorecte care au cauzat "frustrare și disconfort" pentru jucători și fani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
01/12/2022 LA 17:01
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02