Kevin de Bruyne continuă să impresioneze în Premier League, grație paselor sale inteligente, execuțiilor rafinate și acțiunilor personale de excepție.
Mijlocașul belgian reprezintă "motorul" lui Manchester City, iar faptul că trupa lui Guardiola se află foarte aproape să câștige un nou titlu în Premier League i se datorează într-o proporție uriașă lui.

Kevin De Bruyne, jucătorul "de neatins" de la Manchester City

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Internaționalul de 29 de ani a contribuit la 18 goluri în actualul sezon, în toate competițiile (3 goluri și 15 assist-uri), iar oficialii de pe Etihad nu își pot imagina un viitor fără aportul său în linia mediană.
Din acest motiv, conducătorii lui City vor face toate eforturile necesare pentru a-i prelungi contractul scadent în vara anului 2023.
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, expert în mercato, Kevin de Bruyne este un jucător "100% de neatins", iar Manchester City nu va asculta vreo ofertă pentru transferul său în vară.
Oficialii liderului din Premier League se află deja în negocieri cu reprezentanții belgianului pentru a-i prelungi contractul și sunt încrezători că vor ajunge la un consens.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962321.jpg

Kevin De Bruyne, "motorul" din "puzzle-ul" lui Guardiola la Manchester City

Fără doar și poate, De Bruyne se simte excelent la City, sub comanda lui Pep Guardiola. Mijlocașul belgian a cunoscut performanțe uriașe pe Etihad, reușind să cucerească 8 trofee - inclusiv 2 titluri în Premier League.
Starul belgian a ajuns la Manchester City în vara anului 2015, după ce englezii le-au plătit suma de 76 de milioane de euro celor de la Wolfsburg. De-a lungul timpului, KDB a mai evoluat la Genk, Chelsea și Werder Bremen, înainte să-și înceapă aventura pe Etihad.
Per total, De Bruyne a marcat 60 de goluri și a oferit 104 pase decisive în tricoul lui Manchester City, în 247 de apariții.
Cu el la mijlocul terenului, trupa lui Guardiola se află pe primul loc în Premier League, cu un avans de 10 puncte față de urmăritoarele sale, cu 13 etape rămase.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52