Informația vine după ce Manchester United a anunțat că va exista o scădere în venituri pentru prima oară după mulți ani. Clubul trebuie, de asemenea, să găsească un nou sponsor principal după ce Chevrolet a refuzat să prelungească contractul de 450 de milioane de lire.
Decizia lui Kevin Glazer nu înseamnă că familia Glazer va renunța la Manchester United. Decizia lui Kevin de a vinde va face ca celorlalți frați să le fie foarte greu, pe termen scurt, să își vândă acțiunile. Orice persoană sau companie interesată să cumpere acțiunile lui Kevin va cere, cel mai probabil, garanții că ceilalți nu își vor vinde acțiunile prea curând.
Acest lucru se datorează faptului că vinderea unui număr semnificativ de acțiuni ar scădea prețul și ar micșora valoarea investiției lor în acțiunile lui Kevin.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Au existat zvonuri că Bryan, Edward și Darcie Glazer ar fi și ei interesați să își vândă acțiunile dar Joel și Avi, co-președinți ai clubului, nu au astfel de intenții și au refuzat o ofertă din Arabia Saudită mai devreme anul acesta.
Decizia lui Kevin Glazer vine într-o perioadă dificilă pentru Manchester United. Clubul de pe Old Trafford nu a mai câștigat titlul în Premier League de șașe ani iar de când a plecat Sir Alex Ferguson au fost investiți peste 700 de milioane de euro de către patroni, fără rezultate.
Manchester United se află pe locul 12 în actualul sezon cu doar nouă puncte după opt etape. Echipa antrenată de Solskjaer va da piept duminică de la 18:30 în direct pe Eurosport 1 cu Liverpool, liderul la azi din campionat și campioana Europei. Meciul va fi precedat de Premier League Show de la 17:30.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25