Liverpool continuă să se miște pe piața transferurilor, cu 3 săptămâni înainte de finalul perioadei de mercato. După transferul confirmat al lui Thiago Alcantara de la Bayern Munchen și discuțiile extrem de avansate din jurul lui Diogo Jota, atacantul lui Wolves, astăzi campioana din Premier League a anunțat despărțirea de Ki-Jana Hoever, jucătorul adus în urmă cu 2 ani, de la Ajax.
Hoever a evoluat în cea mai mare parte la echipa U23 a lui Liverpool, unde a impresionat prin calitățile sale defensive. Tânărul olandez a fost chemat de Jurgen Klopp la prima echipă de 4 ori: de două ori în Cupa Angliei și de două ori în Cupa Ligii. El s-a aflat în lotul lui Liverpool și la Supercupa Europei și la Campionatul Mondial al Cluburilor, însă fără să prindă vreun minut.
Hoever a debutat la prima echipă a lui Liverpool pe vremea când avea 16 ani. Fundașul a reușit și un gol pentru "cormorani". Se întâmpla în meciul cu Milton Keynes Dons, în Cupa Ligii.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
"Ki-Jana Hoever, fundașul lui Liverpool, a completat astăzi un transfer permanent la Wolverhampton Wanderers.", au anunțat cei de la Liverpool.
Potrivit presei britanice, Wolves ar fi plătit 11 milioane de euro pentru transferul lui Ki-Jana Hoever.

Liverpool și Wolves s-au înțeles pentru transferul lui Diogo Jota

Liverpool și Wolves s-au înțeles pentru transferul lui Diogo Jota. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, de la Sky Sport Italia, campioana din Premier League va plăti 43 milioane de euro pentru transferul atacantului portughez.
Urmează vizita medicală și prezentarea oficială. Jota va semna un contract pe 5 ani.
Diogo Jota a fost cumpărat de Wolves de la Atletico Madrid în urmă cu 2 ani, în schimbul sumei de 14 milioane de euro. Tânărul atacant mai fusese împrumutat la formația engleză în sezonul 2017/2018, iar evoluțiile sale i-au convins pe oficialii "lupilor" să-l cumpere definitiv.
Portughezul a bifat 131 de apariții pentru trupa lui Nuno Espirito Santo, reușind să înscrie 44 de goluri și să ofere 19 assist-uri. El a contribuit la ascensiunea extraordinară a echipei de pe Molineux Stadium: din Championship în Premier League, apoi în Europa League.
Diogo Jota a adunat și 4 selecții la naționala Portugaliei, reușind să înscrie un gol.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53