În confruntarea de pe Goodison Park, tehnicianul german al "cormoranilor" nu s-a putut baza pe Andy Robertson și Mo Salah, accidentați, însă problemele s-au înmulțit, după ce Milner și Matip au ieșit accidentați. Din fericire, la o primă evaluare, nu e nimic grav cu cei doi jucători care au părăsit terenul în duelul cu rivala.
"Millie a suferit o întindere, s-a mai confruntat cu astfel de probleme în trecut. El nu e un jucător care să se accidenteze foarte des, mereu e suficient de deștept să ridice mâna în momentele în care simte că ceva nu e în regulă. Să sperăm că și de data asta a simțit problema la timp și că nu este nimic serios. Probabil că miercuri va fi prea devreme să revină, dar după să sperăm că ne putem baza pe el. Joel a avut un duel cu Richarlison și a fost călcat pe degetul mare de la picior. A avut dureri mari, e o accidentare destul de rară, nu mulți pățesc așa ceva. Sper că după ce va scăpa de dureri medicii îi vor da ok-ul să joace. Sper că nu e nimic grav cu el, dar nu știu încă sigur", a spus Klopp, potrivit anfieldwatch.co.uk.

Situația accidentaților din lotul lui Liverpool

Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 4 ORE
În cazul în care nici Robertson și nici Milner nu vor fi recuperați în timp util pentru partida cu Palace, Klopp va avea o misiune dificilă să alcătuiască primul "11", în condițiile în care nu există un alt jucător care să poată fi acoperit în trecut foarte frecvent banda stângă a defensivei "cormoranilor".
În privința lui Matip, lucrurile sunt mai simple. Și dacă nu va fi recuperat în timp util, Klopp are variantele Joe Gomez și Dejan Lovren pentru a face pereche cu Van Dijk în centrul defensivei. Englezul este, de fapt, prima opțiune pentru a-l completa pe batav în centrul liniei de fund, prezența lui Matip în primul "11" cu Everton surprinzând puțin.
În privința lui Mo Salah, nu sunt probleme. Egipteanul a acuzat mici dureri la antrenamentele dinaintea confruntării cu trupa lui Ancelotti, iar Klopp a preferat să nu riște. Atacantul de bandă chiar a luat loc pe banca de rezerve, astfel că e de așteptat ca el să evolueze din primul minut contra lui Palace.
Confruntarea Liverpool - Crystal Palace va avea loc miercuri și va fi transmisă în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player, de la ora 22:15.

Programul transmisiunilor în Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 8 ORE