Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp a anunțat care e situația accidentaților din lotul lui Liverpool, după duelul cu Everton

Cristian Mihală

Actualizat 23/06/2020 la 07:30 GMT+3

Jurgen Klopp a oferit informații despre cei doi jucători care au părăsit terenul accidentați în confruntarea cu Everton, scor 0-0. Milner a suferit o întindere, în timp ce Matip a fost călcat de Richarlison.

Accidentarea lui Milner nu e una gravă

Credit imagine: Getty Images

În confruntarea de pe Goodison Park, tehnicianul german al "cormoranilor" nu s-a putut baza pe Andy Robertson și Mo Salah, accidentați, însă problemele s-au înmulțit, după ce Milner și Matip au ieșit accidentați. Din fericire, la o primă evaluare, nu e nimic grav cu cei doi jucători care au părăsit terenul în duelul cu rivala.
"Millie a suferit o întindere, s-a mai confruntat cu astfel de probleme în trecut. El nu e un jucător care să se accidenteze foarte des, mereu e suficient de deștept să ridice mâna în momentele în care simte că ceva nu e în regulă. Să sperăm că și de data asta a simțit problema la timp și că nu este nimic serios. Probabil că miercuri va fi prea devreme să revină, dar după să sperăm că ne putem baza pe el. Joel a avut un duel cu Richarlison și a fost călcat pe degetul mare de la picior. A avut dureri mari, e o accidentare destul de rară, nu mulți pățesc așa ceva. Sper că după ce va scăpa de dureri medicii îi vor da ok-ul să joace. Sper că nu e nimic grav cu el, dar nu știu încă sigur", a spus Klopp, potrivit anfieldwatch.co.uk.

Situația accidentaților din lotul lui Liverpool

În cazul în care nici Robertson și nici Milner nu vor fi recuperați în timp util pentru partida cu Palace, Klopp va avea o misiune dificilă să alcătuiască primul "11", în condițiile în care nu există un alt jucător care să poată fi acoperit în trecut foarte frecvent banda stângă a defensivei "cormoranilor".
În privința lui Matip, lucrurile sunt mai simple. Și dacă nu va fi recuperat în timp util, Klopp are variantele Joe Gomez și Dejan Lovren pentru a face pereche cu Van Dijk în centrul defensivei. Englezul este, de fapt, prima opțiune pentru a-l completa pe batav în centrul liniei de fund, prezența lui Matip în primul "11" cu Everton surprinzând puțin.
În privința lui Mo Salah, nu sunt probleme. Egipteanul a acuzat mici dureri la antrenamentele dinaintea confruntării cu trupa lui Ancelotti, iar Klopp a preferat să nu riște. Atacantul de bandă chiar a luat loc pe banca de rezerve, astfel că e de așteptat ca el să evolueze din primul minut contra lui Palace.
Confruntarea Liverpool - Crystal Palace va avea loc miercuri și va fi transmisă în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player, de la ora 22:15.

Programul transmisiunilor în Premier League

Premier League programul transmisiunilor

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo