Articol scris de Romeo Ene
Liverpool are parte de un sezon intern dezamăgitor sub comanda lui Klopp. După ce au câştigat la pas Premier League în sezonul trecut, "cormoranii" se află pe locul 8 şi riscă să rateze prezenţa în grupele UEFA Champions League din sezonul viitor, fiind la 8 puncte de locul 4, ocupat de Chelsea. Liverpool va evolua împotriva lui Wolves astăzi, (22:00, Eurosport 1). Totuşi, Liverpool a reuşit să se califice în sferturile Ligii Campionilor după ce a trecut cu un dublu 2-0 de formaţia germană, Leipzig.

Liga Campionilor şi Premier League, la fel de importante pentru Klopp

Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
04/10/2022 LA 17:17
Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a insistat asupra faptului că nu intenționează să acorde prioritate jocurilor din Liga Campionilor faţă de cele din Premier League. El doreşte să trateze ambele competiţii în acelaşi mod.
Şansele lui Liverpool de a termina în primele 4 au scăzut foarte mult, după ce ''The Reds'' au ajuns la 6 înfrângeri consecutive pe Anfield, în campionat. Totuşi, pe fondul recordului negativ pe care l-au atins în Premier League, acolo unde nu pierduseră niciodată 6 meciuri consecutive pe teren propriu, Liverpool a reuşit să se califice în sferturile UEFA Champions League, după ce a trecut fără emoţii de Leipzig, câştigând ambele manşe cu 2-0.
Acest aspect a determinat opinia publică să considere că Jurgen Klopp ar putea să odihnească o parte din titulari în meciurile din campionat pentru duelurile din Champions League. Un triumf în cea mai importantă competiţie europeană a echipelor de club ar putea salva un sezon cenuşiu pentru ''cormorani''.
Totuşi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Wolves, Klopp şi-a exprimat convingerea că fiecare competiţie este importantă, iar el îşi doreşte ca Liverpool să câştige fiecare partidă, indiferent de competiţie, pentru a recăpăta încrederea.
"Ştim ce avem de făcut. Trebuie să câştigăm fiecare meci, dacă vrem să avem parte de succes în Liga Campionilor, trebuie să obţinem rezultate bune şi în Premier League, ar contribui la moralul nostru", a declarat Klopp, potrivit The Mirror.

Klopp: "Liverpool va încerca să scoată maximum"

"Vom încerca să scoatem maximum din meciurile din campionat şi Liga Campionilor, sper să putem face asta", a mai spus Klopp. Klopp crede, de asemenea, că întregul club lucrează ca o echipă pentru a o readuce pe Liverpool pe drumul cel bun, după o perioadă foarte grea din punct de vedere al rezultatelor. El ignoră speculaţiile cu privire la viitorul său, foarte mulţi spunând că acesta o va părăsi pe Liverpool la finalul sezonului curent.
"Planul pe care îl avem este să trecem peste această perioadă cu bine, să fim cât mai uniţi, alături de fani şi de toată lumea din interiorul clubului. Ştiu toate întrebările care se pun în legătură cu o eventuală plecare a mea, noi nu ne punem aceste întrebări, ci doar ne confruntăm cu situaţia actuală, încercăm să începem să legăm victoriile şi să dăm tot ce avem mai bun", a încheiat managerul lui Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Jurgen Klopp uimit de argumentul lui Perez în privința Superligii. "Pentru a îmbunătăți fotbalul?"
04/10/2022 LA 06:46
Premier League
Jurgen Klopp, reacție dură după Liverpool - Brighton 3-3: "A fost oribil de urmărit"
01/10/2022 LA 19:16