Liverpool a fost într-o situație ingrată duminică. După 4 înfrângeri la rând în campionat, care au dus formația campioană pe un neverosimil loc 6, "cormoranii" au fost ținuți în șah o repriză de ultima clasată. Imediat după pauză, Curtis Jones a marcat, însă antrenorul de pe Anfield nu s-a putut bucura. Asta pentru că a existat o incertitudine privind centrarea lui TAA, premergătoare golului.
https://i.eurosport.com/2021/02/28/3003814.png
Reluările inițiale au arătat că mingea părea să fi depășit linia de fund, înainte de a fi centrată de apărătorul englez, dar în cele din urmă s-a stabilit că nu a fost așa. Cei de pe banca lui Sheffield United au fost însă convinși că reușita nu va fi valabilă și i-au transmis asta și lui Klopp.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
"Trent a ținut mingea în teren, iar Curtis a reușit să finalizeze. Nu m-am bucurat pentru că nu am știut sigur dacă balonul a ieșit sau nu. Cei de pe banca lui Sheffield aveau o poziție mai bună decât mine și mi-au zis că e aut de poartă. Apoi, în timp ce VAR revedea faza, s-au uitat pe iPad și mi-au transmis din nou că mingea a ieșit clar. Mi-am zis "Ok, e aut de poartă, vom reuși să marcăm". Apoi, asistența video a concluzionat că balonul nu ieșise, a fost o mare surpriză pentru mine", a dezvăluit Klopp pentru siteul oficial al clubului.

Reveniri importante la Liverpool - Chelsea

Pentru partida cu Chelsea, de joi, Liverpool se va baza pe doi jucători care au lipsit enorm în ultimul timp, dar și pe portarul Alisson, care nu a fost în lotul pentru partida cu Sheffield United după ce tatăl său a încetat din viață.
Fabinho va juca probabil titular alături de Kabak, în centrul defensivei, în timp ce Diogo Jota va fi o soluție pentru finalul de meci, în càzul în care Mane sau Salah nu sunt în formă sau sunt prea obosiți.
"Fabinho s-a antrenat de două ori cu noi săptămâna trecută, cred că are o șansă să joace joi. Diogo a fost cu noi la Sheffield, dar în noaptea dinaintea partidei i s-a făcut rău. S-a antrenat excelent săptămâna trecută, a arătat incredibil și cred că va fi gata pentru partida cu Chelsea. Dar nu știu încă 100%", a mai spus Klopp.
Liverpool - Chelsea, duelul cu o însemnătate enormă în perspectiva ocupării unui loc de Champions League pentru cele două formații, va avea loc joi, de la ora 22:00 (în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004176.jpg
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02