În momentul în care Klopp a ajuns la Liverpool, echipa era departe de forța care a devenit ulterior. Germanul a avut mult de muncă, dar a avut timp și libertate pentru a-și impune stilul, iar rezultatele au venit în cele din urmă.
Înaintea duelului câștigat în fața lui Leipzig, în turul optimilor Champions League, Klopp a dezvăluit că a primit un mesaj din partea celor de la Fenway Sports Group (compania care deține Liverpool) în momentul când a preluat echipa, prin care aceștia își cereau scuze pentru starea în care se afla clubul la vremea respectivă.
"La început, am primit un mesaj din partea americanilor care spunea: "Scuze pentru echipa pe care ți-am dat-o!" Dar totul a fost în regulă, le-am răspuns doar că am nevoie de timp.", a declarat Klopp, citat de The Mirror.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
https://i.eurosport.com/2021/02/16/2996338.jpg

Jurgen Klopp, încântat de evoluția lui Liverpool contra lui Leipzig

Liverpool a trecut peste problemele din Premier League și a învins-o cu 2-0 de RB Leipzig în manșa tur a optimilor de finală din Champions League, iar Klopp a fost încântat de performanța echipei sale.
"Ne-am apărat foarte bine pe parcursul celor 95 de minute. Am recuperat mingea foarte bine! A fost un joc foarte bun împotriva unei echipe bune.", a declarat Klopp la finalul meciului jucat la Budapesta.
Ozan Kabak, omul care nu a avut un debut tocmai fericit la Liverpool greșind în meciul cu Leicester, a fost printre remarcații lui Klopp: "Cred că atitudinea sa a fost bună. Sunt foarte mulțumit de performanța lui (n.r. Ozan Kabak)."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02