În momentul în care Klopp a ajuns la Liverpool, echipa era departe de forța care a devenit ulterior. Germanul a avut mult de muncă, dar a avut timp și libertate pentru a-și impune stilul, iar rezultatele au venit în cele din urmă.

Înaintea duelului câștigat în fața lui Leipzig, în turul optimilor Champions League, Klopp a dezvăluit că a primit un mesaj din partea celor de la Fenway Sports Group (compania care deține Liverpool) în momentul când a preluat echipa, prin care aceștia își cereau scuze pentru starea în care se afla clubul la vremea respectivă.

Premier League
United și Liverpool se bat pentru un jucător din Serie A! Licitația începe de la 30 de milioane de €
IERI LA 10:03

"La început, am primit un mesaj din partea americanilor care spunea: "Scuze pentru echipa pe care ți-am dat-o!" Dar totul a fost în regulă, le-am răspuns doar că am nevoie de timp.", a declarat Klopp, citat de The Mirror.

https://i.eurosport.com/2021/02/16/2996338.jpg

Jurgen Klopp, încântat de evoluția lui Liverpool contra lui Leipzig

Liverpool a trecut peste problemele din Premier League și a învins-o cu 2-0 de RB Leipzig în manșa tur a optimilor de finală din Champions League, iar Klopp a fost încântat de performanța echipei sale.

"Ne-am apărat foarte bine pe parcursul celor 95 de minute. Am recuperat mingea foarte bine! A fost un joc foarte bun împotriva unei echipe bune.", a declarat Klopp la finalul meciului jucat la Budapesta.

Ozan Kabak, omul care nu a avut un debut tocmai fericit la Liverpool greșind în meciul cu Leicester, a fost printre remarcații lui Klopp: "Cred că atitudinea sa a fost bună. Sunt foarte mulțumit de performanța lui (n.r. Ozan Kabak)."

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
The Athletic: Klopp renunță în vară la 4 jucători. Cine va fi transferat de la Liverpool
IERI LA 15:24
Premier League
Reconstruiește Klopp pe Liverpool? Anunțul făcut de tehnicianul german
27/02/2021 LA 12:42