În momentul în care Klopp a ajuns la Liverpool, echipa era departe de forța care a devenit ulterior. Germanul a avut mult de muncă, dar a avut timp și libertate pentru a-și impune stilul, iar rezultatele au venit în cele din urmă.
Înaintea duelului câștigat în fața lui Leipzig, în turul optimilor Champions League, Klopp a dezvăluit că a primit un mesaj din partea celor de la Fenway Sports Group (compania care deține Liverpool) în momentul când a preluat echipa, prin care aceștia își cereau scuze pentru starea în care se afla clubul la vremea respectivă.
"La început, am primit un mesaj din partea americanilor care spunea: "Scuze pentru echipa pe care ți-am dat-o!" Dar totul a fost în regulă, le-am răspuns doar că am nevoie de timp.", a declarat Klopp, citat de The Mirror.
Liga Campionilor UEFA
De aici a plecat totul: istoria conflictului Klopp - Simeone. De ce nu se suportă
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2021/02/16/2996338.jpg

Jurgen Klopp, încântat de evoluția lui Liverpool contra lui Leipzig

Liverpool a trecut peste problemele din Premier League și a învins-o cu 2-0 de RB Leipzig în manșa tur a optimilor de finală din Champions League, iar Klopp a fost încântat de performanța echipei sale.
"Ne-am apărat foarte bine pe parcursul celor 95 de minute. Am recuperat mingea foarte bine! A fost un joc foarte bun împotriva unei echipe bune.", a declarat Klopp la finalul meciului jucat la Budapesta.
Ozan Kabak, omul care nu a avut un debut tocmai fericit la Liverpool greșind în meciul cu Leicester, a fost printre remarcații lui Klopp: "Cred că atitudinea sa a fost bună. Sunt foarte mulțumit de performanța lui (n.r. Ozan Kabak)."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
După Mbappe, Barcelona a mai ratat un super-jucător! Pique: "Am vorbit cu el și mi-a zis că vine"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Klopp a plecat "fumegând" din flash-interviu: "Nu sunt un idiot să îți fac jocul"
ACUM 3 ORE