Jurgen Klopp este de părere că este greșit ca Takumi Minamino să fie comparat cu Erling Haaland și explică de ce norvegianul nu a putut fi transferat pe Anfield în fereastra de transferuri din iarnă. Minamino a ajuns la Liverpool de la RB Salzburg pentru 7,25 de milioane de lire sterline în ianuarie, iar Haaland a ajuns la Borussia Dortmund pentru 17 milioane de lire sterline, tot de la RB Salzburg.
În contrast cu evoluțiile lui Minamino, Haaland a avut succes instant în campionatul Germaniei și a înscris 11 goluri în doar șapte apariții în tricoul lui Dortmund. În acest contect, Klopp nu are nicio problem cu progresul încet pe care-l face Minamino la Liverpool. Tehnicianul german a explicat că Minamino a găsit la Liverpool o situație diferită, liderul din Premier League neavând neapărată nevoie de întăriri în atac.

De ce nu a ajuns Haaland la Liverpool

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Dortmund avea nevoie de un atacant. Toată lumea dă vina pe Manchester United pentru că nu l-au transferat, dar noi nu l-am fi putut transfera. Nu am fi putut, pur și simplu. El a vrut să ajungă la o echipă de top cât mai repede posibil, o echipă cu un post liber, iar aceea a fost Borussia Dortmund. A fost momentul potrivit. Sper că știți cât de mult îi iubesc și respect pe oamenii de acolo, dar nu e vorba despre cum au făcut ei mișcarea perfecta în a-l transfer ape Haaland, a fost mai mult vorba despre postul liber, despre numărul 9. Ai 19 ani, vrei să joci în Champions League, în Bundesliga, așa că ai șansa. Nimeni altcineva nu a avut șansa să-l transfere pe Haaland, sunt sigur de asta, indiferent de ce s-ar spune acum.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25