Ca urmare a seriei negative înregistrate de "cormorani", Jurgen Klopp n-a fost inclus pe lista nominalizaților pentru premiul de "Cel mai bun antrenor al lunii". Este pentru prima oară în acest sezon când tehnicianul liderului din Premier League nu se luptă pentru acest trofeu.
Ultima oară când neamțul n-a fost nominalizat s-a întâmplat în urmă cu exact un an, în februarie 2019. De atunci, Klopp a fost numit de cele mai multe ori managerul lunii în stagiunea curentă din Anglia (6). În acest timp, doar 2 antrenori au reușit să mai pună mâna pe trofeu: Pep Guardiola (aprilie 2019) și Frank Lampard (octombrie 2019).
Eliminată în această săptămână din Cupa Ligii de Chelsea, scor 0-2, Liverpool a mai rămas în cursa pentru două trofee: Premier League și Champions League. Dacă în campionat situația este ca și rezolvată, Liverpool având un avans de 22 de puncte față de locul 2, în Champions League lucrurile sunt mai complicate. Trupa lui Klopp a pierdut meciul tur din "optimi" pe terenul lui Atletico, scor 0-1, într-o partidă în care atacul "cormoranilor" nu a strălucit.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 36 MINUTE
Următorul meci al lui Liverpool va fi mâine, de la ora 14:30, împotriva lui Bournemouth, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1. Apoi, campioana en-titre din Champions League va primi vizita lui Atletico în manșa retur a optimilor de finală, pe 11 martie.
https://i.eurosport.com/2020/02/19/2779871.jpg

Henderson are șanse mari să revină cu Atletico

Căpitanul celor de la FC Liverpool, Jordan Henderson, nu a evoluat în ultimele partide ale liderului din Premier League.
Liverpool a suferit prima înfrângere în Premier League după 422 de zile, a fost învinsă în partida tur de la Madrid cu Atletico și riscă eliminarea din UEFA Champions League și a fost eliminată din Cupa Angliei. Jocul echipei a fost neconvingător, iar înfrângerile nu au fost întâmplătoare.
Unul dintre elementele pe care le-au avut în comun aceste meciuri a fost absența căpitanului Jordan Henderson. Acesta s-a accidentat în partida tur cu Atletico, iar Liverpool nu a mai reușit să-și mai creeze vreo ocazie de gol după acel moment. Însă pentru Jurgen Klopp există și vești bune: James Pearce de la The Athletic a dezvăluit că Henderson a ridicat nivelul recuperării după accidentare și are șanse de a fi pe teren la partida retur cu Atletico Madrid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
ACUM 9 ORE
Premier League
Manchester United, clubul cu cele mai mari salarii din Anglia! "Diavolii" au stabilit un record
22/09/2022 LA 14:40