Liverpool a câștigat deja titlul în acest sezon și are un avans de 23 de puncte iar echipa lui Klopp are oportunitatea de a depășit recordul de 100 de puncte al lui City din sezonul 2017/2018.
Totuși, deși cormoranii au dominat clar competiția în acest sezon, germanul se așteaptă ca Chelsea, Manchester United și Manchester City să fie o provocare mult mai dificilă sezonul viitor.
”City va fi puternică sezonul viitor, la fel și United, Chelsea. City este o echipă grozavă, United este într-o formă bună, la fel este și Chelsea și ei fac transferuri foarte bune”, a declarat Klopp la conferința de presă de miercuri.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 12 ORE
”Tottenham nu va dormi, nici Arsenal. Trebuie să jucăm 38 de meciuri și oricine câștigă mai multe, va câștiga campionatul. Suntem în aceeași situație ca celelalte echipe. Ce am reușit săptămâna trecută este ceva istoric, restul este doar muncă. Vom încerca să arătăm acest lucru mâine. City este o super echipă și trebuie să arătăm că suntem pregătiți pentru ei”, a declarat germanul.
”Nu ne vom apăra titlul sezonul viitor, îl vom ataca pe următorul. Am învățat că atunci când crezi că ai ajuns la apogeu, ai început deja să o iei în jos. Noi nu simțim asta. Nu sunt satisfăcut. Este doar un pas, unul mare, dar nu este singurul lucru despre care vreau să vorbesc cu băieții după ce ne vom întâlni peste 20 de ani”, a afirmat Klopp.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 15 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 16 ORE