În ciuda rezultatului excelent obținut de echipa sa, Klopp a fost extrem de nervos la interviul de la finalul partidei de pe Anfield. Managerul "cormoranilor" i-a certat pe deținătorii drepturilor TV din fotbalul englez din cauza programului mult prea încărcat al meciurilor din actualul sezon.
Cluburile din Anglia joacă la foc continuu, în special cele care sunt angrenate și în cupele europene, așa cum este cazul lui Liverpool.
Klopp a avut un dialog aprins după meciul cu Leicester, iar imaginile respective n-au mai fost difuzate la TV, așa cum ar fi trebuit în mod normal. Germanul i-a arătat cu degetul pe cei de la Sky Sports și BT Sport pentru că nu iau măsuri din perspectiva programului infernal, deși tot mai mulți jucători au acuzat probleme fizice în ultima perioadă.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Pe lista echipelor afectate de accidentări se numără inclusiv Liverpool și Leicester, adversarele de aseară. Cele două echipe n-au avut la dispoziție foarte mulți jucători importanți, printre care se numără Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson, Ricardo Pereira, Wifred Ndidi, Caglar Soyuncu și Timothy Castagne.

Klopp a răbufnit după Liverpool - Leicester 3-0: "Știu că nu vă pasă, asta e problema!"

Seria accidentărilor din lotul lui Liverpool a continuat și în partida cu Leicester. Naby Keita a acuzat probleme musculare și a fost înlocuit de Klopp.
Aceasta a fost picătura care a umplut paharul managerului german:
"Nu a fost vreodată vorba doar despre noi (n.r. - Liverpool) când am vorbit (n.r. - despre problema programului), ci despre toți jucătorii. Dacă nu începeți să vorbiți cu BT Sport (n.r. - le-a transmis celor de la Sky Sports), atunci vom încheia prietenia.
Sky și BT trebuie să discute între ele. Dacă vom continua să jucăm miercuri și sâmbătă de la ora 12:30 nu sunt sigur că vom încheia sezonul cu 11 jucători apți. Știu că vouă nu vă pasă, asta este problema. Vorbesc despre asta foarte de multă vreme și nu s-a schimbat nimic.
Nu vorbesc doar despre Liverpool, vorbesc despre jucătorii din toate campionatele. Ieri, Pique a suferit o accidentare teribilă la gleznă. Astăzi, Saka s-a accidentat tot la gleznă, după ce a jucat 3 meciuri internaționale pentru Anglia.
Oamenii ne spun să rotim jucătorii în teren, dar cu cine? Avem câțiva jucători ofensivi mai experimentați, dar în rest sunt numai copii. Este o problemă uriașă, datorată numai și numai deținătorilor de drepturi TV. Vom juca miercuri cu Atalanta, apoi sâmbătă cu Brighton, de la ora 12:30. Primim mai devreme cadoul de Crăciun. Vom ajunge acolo tremurând. Mă gândesc chiar să le dăm din prima punctele, la asta am ajuns.
Domnilor, începeți să discutați și să luați decizii. Îmi place relația pe care o am cu voi. Dar dacă cineva îmi mai spune o singură dată despre contracte (n.r. - ale transmisiunilor TV) o iau razna! Pentru că aceste contracte nu au fost stabilite pentru un sezon cu COVID. Trebuie să ne adaptăm. Totul s-a schimbat, în afară de contractele deținătorilor de drepturi TV.", a spus Jurgen Klopp, pentru Sky Sports.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24