Clubul brazilian Atletico Mineiro a anunțat, joi, transferul mijlocașului central Allan Rodrigues de Souza (22 de ani). Fotbalistul brazilian a semnat un contract valabil până în decembrie 2023, după ce, în 2019, a evoluat tot în țara natală, dar sub formă de împrumut, la Fluminense, perioadă în care a acumulat 34 de prezențe
Allan a fost transferat de Liverpool în 2015, de la formația braziliană Internacional Porto Alegre, pentru aproximativ 500.000 de lire sterline. Mijlocașul a avut numeroase probleme cu permisul de muncă, astfel că nu a putut evolua în nicio partidă la formația din Anglia.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45
Acum, Liverpool a considerat că e oportun să renunțe la serviciile sale, în schimbul a 2,5 milioane de lire, însă liderul din Premier League va mai păstra 20% din drepturile federative ale fotbalistului.
Jucătorul de 22 de ani a fost împrumutat în mai multe rânduri, la formații precum SJK Seinajoki (Finlanda), Sint-Truiden (Belgia), Hertha Berlin (Germania), Apollon Limassol (Cipru), Eintracht Frankfurt (Germania) sau Fluminense (Brazilia).
Liverpool va juca în etapa următoare de Premier League contra formației lui Mourinho, Tottenham. Partida va fi în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player sâmbătă, de la 19:30.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2748670.jpg
Premier League
Liverpool va demara lucrările pentru creșterea capacității stadionului! Care e costul operațiunii
IERI LA 09:54
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
IERI LA 07:32