Liverpool a câștigat derby-ul Angliei din ultima etapă, cu United, scor 2-0, dar nu toți jucătorii "cormoranilor" au fost mulțumiți după fluierul de final. Ox Chamberlain a fost înlocuit în minutul 66, cu Adam Lallana, iar mijlocașul n-a ezitat să-și exprime furia pe banca tehnică.
Mai jos, momentul cu Alex Oxlade-Chamberlain:
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
IERI LA 14:22
Înaintea duelului de pe terenul lui Wolves, programat mâine (ora 22:00), Klopp a explicat de ce a decis să-l înlocuiască pe jucătorul englez, deși acesta avusese o evoluție bună. Mai mult, tehnicianul a dezvăluit că Ox a înțeles situația și nu mai este supărat:
"Ox nu este frustrat, doar pare așa. Am discutat cu el și totul este ok. Este absolut normal să-și dorească să joace 90 de minute, dar trebuie să învățăm din greșelile din trecut. El este un jucător extrem de important pentru Liverpool și trebuie să îl protejăm când este nevoie.
Știu când un jucător obosește sau se chinuie în timpului meciului, așa că nu îmi place să-l forțez. Poate că m-am grăbit puțin cu Ox când l-am schimbat, dar mi s-a părut că șchioapătă. După meci s-a calmat, i-a trecut supărarea.", a declarat Jurgen Klopp.
https://i.eurosport.com/2019/11/05/2711111.jpg

Alex Oxlade- Chamberlain, chinuit de accidentări

De-a lungul timpului, jucătorul de 26 de ani a suferit numeroase accidentări, care i-au influențat în mod categoric cariera. Dintre toate problemele medicale întâmpinate, cea din aprilie 2018 a fost, de departe, cea mai gravă. Atunci, Ox a suferit o accidentare la genunchi, într-un meci cu AS Roma, care l-a ținut departe de teren aproape un an de zile. În acel sezon, mijlocașul a ratat atât finala Champions League, jucată de Liverpool împotriva Realului, cât și Campionatul Mondial din Rusia.
Ultima accidentare suferită de Alex Oxlade-Chamberlain s-a petrecut la finalul anului trecut, în meciul cu Flamengo de la Campionatul Mondial al Cluburilor. Jucătorul de 26 de ani a acuzat o lovitură la gleznă, dar nu s-a dovedit a fi o situație gravă, Ox reușind să se recupereze într-o săptămână.
Alex Oxlade-Chamberlain a bifat 24 de apariții în actualul sezon pentru Liverpool, în toate competițiile, și a înscris de 5 ori.
Liverpool se află pe primul loc în Premier League, cu un avans de 13 puncte deasupra urmăritoarei Manchester City.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26
The Emirates FA Cup
Klopp, genial după victoria din finala FA Cup! "Am rămas fără unghii!" Care este starea lui Salah
14/05/2022 LA 21:06