Principalele declarații ale lui Jurgen Klopp înainte de Liverpool - Manchester United

  • ”Vom încerca să o luăm mai ușor cu celebrările. Știm cu toții situația. Băieții au fost incredibil de disciplinați cu tot ce ține de acest virus. Vor face tot ce pot dacă, să sperăm, va fi ceva de celebrat. Este greu. Fotbalul este un sport emoțional. Până la urmă, fotbaliștii sunt testați de trei ori pe săptămână.”
  • Să câștigi în fața lui United este îndeajuns, nu mai este nevoie de elemente speciale, precum sitauția în care sunt ei acum. United merită punctele pe care le are. Mai este mult din acest sezon. Manchester City nu este nici ea prea departe.”
  • ”Joel Matip este aproape să revină dar oare are sens să îl arunc acum în meci cu doar una sau două sesiuni de antrenamente, pe care încă nici nu le-a efectuat? Va trebui să vedem. Încă nu am decis.”
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
  • ”Am mai spus-o, Rashford este excepțional. A primit onorurile pe care le merită. Este păcat că trebuie să facă el treaba asta. El o face pentru că a fost într-o situație similară când era mic. E minunat să văd că nu uită de unde a plecat. Excepțional.”
  • ”Bruno Fernandes este un jucător extraordinar. Am jucat cu Sporting în SUA și din acel meci am putut vedea... wow. Face diferența și asta demonstrează acum, câtă influență are. Cred că este și un lider. Un transfer foarte bun pentru United.”
  • ”Naby Keita nu este pregătit să joace cu Manchester United.”
  • ”Este greu pentru băieți cu toate măsurile anti-coronavirus. Clădirea noastră este rece toată ziua pentru că toate ușile sunt deschise, încercăm totul. Am închis cantina. Nu avem momente în timpul săptămânii când să avem acel sentiment de grup unit. Respectăm regulile.”
  • ”Nu am menționat niciodată ceva legat de câștigatul penalty-urilor. Nu s-a întâmplat. Sunt surprins că cineva a vorbit despre ceva ce am spus? Clattenburg? Nu. Este bine că putem să vorbim despre el. Eu sunt Sir Alex din mai multe motive.”
  • ”Când oameni precum Clattenburg vorbesc, asta spune mai multe despre ei decât despre mine. Eu nu știu să fac aceste jocuri psihologice, asta este slăbiciunea mea.”
Liverpool - Manchester United se joacă duminică de la 18:30 în direct pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52