articol de Romeo Ene
Egipteanul a descris, într-un interviu pentru AS, Real Madrid şi Barcelona drept două''cluburi de top''. Acest aspect a condus la speculaţii potrivit cărora egipteanul ar părăsi Liverpool în curând.
Klopp a avut cuvinte de laudă pentru Salah datorită formei sale impresionante într-un sezon greu pentru ''cormorani''. Liverpool are 4 înfrângeri consecutive şi se află pe locul 6, la 5 puncte de locurile de Champions League.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08

VIITORUL LUI SALAH PE ANFIELD, INCERT

Jurgen Klopp are încredere că Salah va rămâne un talismanul lui Liverpool o perioadă lungă de timp, în ciuda speculaţiilor referitoare la viitorul egipteanului pe Anfield.
Într-un interviu acordat ziarului spaniol AS, în decembrie, Salah a descris Barcelona şi Real Madrid drept ''două cluburi de top'' şi a mai spus:''Cine ştie ce îmi va rezerva viitorul''.
Devotamentul lui Mo faţă de Liverpool nu a fost pus la îndoială, cu siguranţă, în acest sezon. Salah a marcat de 24 de ori în toate competiţiile şi, în prezent, este golgheterul Premier League, cu 17 goluri reuşite.

''CIFRELE VORBESC DE LA SINE''

Liverpool va juca astăzi, (21:15, Eurosport 1) împotriva lui Sheffield United. ''The Reds'' vor încerca să întrerupă seria de 4 înfrângeri consecutive şi să se apropie de locurile care duc în Liga Campionilor. Klopp a declarat, înaintea plecării la Sheffield, că Salah va rămâne pe Anfield foarte mult timp.
''Este puţin cam ciudat când trebuie să-mi laud proprii jucători, este un lucru care îmi place, ca să fiu sincer, dar mai ales în cazul lui Mo, cifrele vorbesc de la sine.''
''Mo nu este doar un golgheter, el s-a dezvoltat ca fotbalist. Este un jucător foarte, foarte important pentru noi şi, sperăm, că va fi unul dintre cei care va rămâne foarte mult timp aici.'', a declarat Klopp, potrivit Daily Mail.
Defensiva lui Liverpool a cedat în ultimele meciuri, iar echipa lui Klopp se află pe locul 6 în Premier League, la 5 puncte de locul 4 care duce în grupele Ligii Campionilor. ''Cormoranii'' au înfrângeri pe linie în ultimele 4 partide şi au câştigat doar 2 din ultimele 11 meciuri.
Totuşi, Liverpool s-a impus cu 2-0 în manşa tur a optimilor Champions League, împotriva lui Leipzig şi are prima şansă la calificarea în sferturile competiţiei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09