Liverpool are 82 de puncte după 29 de partide și este la 25 de puncte în fața celor de la Manchester City, cea care are 2 partide mai puțin disputate. Cormoranii au obținut cea de-a 27-a victorie din acest sezon de Premier League în etapa a 29-a, contra celor de la Bournemouth. A fost 2-1 pentru Liverpool, cea care mai are nevoie de 3 victorii în ultimele 9 etape pentru a fi matematic noua campioană a Angliei.
Victoria cu Bournemouth a fost pentru Liverpool cea de-a 22-a consecutivă pe propriul teren, un record absolut în fotbalul englez. La finalul meciului, Jurgen Klopp a vorbit pentru prima dată despre titlu în Premier League, un succes care se apropie tot mai mult de Anfield. Tehnicianul german a afirmat că spiritul de luptă i-a făcut pe fotbaliști să realizeze cât de mult înseamnă gustul victoriei.
Nu ne lăsăm duși de val. Nu e nimic bun în a pierde meciuri, dar acele confruntări, în care ești învins, te fac să realizezi cât de special e momentul în care câștigi. Asta ni s-a întâmplat în ultimele câteva săptămâni. Acum apreciem mult mai mult victoriile. Imaginați-vă ce ar fi însemnat să câștigăm la Watford în Cupa Ligii și cu Atletico… oamenii ar fi spus că e normal, pentru că suntem campioni deja. Dacă se va întâmpla, va fi ceva cu totul special. Nu există secrete, e vorba despre muncă asiduă. Băieții au fost pregătiți să se lupte din greu și să obțină victoria.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
"Liverpool încă mai poate câștiga titlul în Anglia!" Un fost jucător al "cormoranilor" e încrezător
16/09/2022 LA 11:06
Fotbal
Critici dure pentru Liverpool după eșecul din Champions League: "Acesta este un fotbal sinucigaș!"
08/09/2022 LA 07:51