Virgil van Dijk și Joe Gomez rămân absenții decisivi la Liverpool. Rhys Williams, Nat Phillips și mijlocașul Fabinho au fost trimiși pe rând pe postul de fundaș central, în lipsa unor variante ideale, iar Jurgen Klopp a transmis joi la conferința de presă că o rezolvare pe termen scurt nu este luată în calcul pe Anfield în acest moment.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Mai mult, tehnicianul german al "cormoranilor" a fost întrebat dacă Liverpool va face o mutare care să elibereze din presiunea din defensivă. Klopp a invocat pandemia de coronavirus și criza financiară uriașă provocată de aceasta, fapt pentru care Liverpool nu se va aventura în a face vreo mutare în perioada de mercato din ianuarie. Totuși, Klopp a ținut să precizeze că în mod normal, în lipsa pandemiei, s-ar fi luat măsuri imediate pentru această situație.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 3 ORE

Jurngen Klopp, anunț referitor la transferuri chiar în perioada de mercato

Liverpool îi monitorizează atent în această perioadă pe Ozan Kabak (Schalke), Dayot Upamecano (RB Leipzig) și Ben White (Brighton), însă jurnaliștii de la The Athletic au transmis azi că Jurgen Klopp nu este deloc încrezător într-o posibilă mutare în această perioadă de mercato. Înainte de meciul din Cupa Angliei cu Aston Villa (mâine, de la 21.45 pe Eurosport 1), Klopp a spus că o astfel de mutare este puțin probabilă din cauza pandemiei de coronavirus, dar și pentru că Liverpool nu este în căutarea unei soluții provizorii.
"Nu spun că nu vom aduce sub nicio formă pe cineva nou acum, dar este foarte puțin probabil din cauza situației actuale din întreaga lume. Nu trebuie să uităm că situația este grea pentru toată lumea și pentru cluburile de fotbal de asemenea. Vor fi câteva cluburi care nu vor avea nicio problemă financiară, iar Liverpool a fost și va fi întotdeauna un club foarte responsabil cu mutările pe care le face.
Dacă lumea traversa o perioadă normală, totul era bine, iar noi câștigam campionatul și Champions League, atunci clubul s-ar fi aflat în acea mai bună situație. Dacă așa aș fi avut trei fundași centrali accidentați, plus Fabinho, plus copiii, în această situație cu siguranță că am fi făcut ceva în acest sens. Dar acum nu ne aflăm în situația asta, așa că nu cred că se va întâmpla ceva. Poate că am putea face ceva, dar ar fi o soluție de scurtă durată și nu am vrea asta. Dacă nu e o situație bună pentru lumea de pe toată planeta, de ce ar fi pentru un club de fotbal?", a spus Klopp la conferința de presă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 5 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 19 ORE