Liverpool s-a chinuit din nou în campionat, de această dată în fața lui Burnley. Ashley Barnes a marcat unicul gol al meciului de pe Anfield în minutul 83, din penalty.
Astfel, trupa lui Sean Dyche a devenit prima echipă care o învinge pe Liverpool pe teren propriu, în Premier League, după 3 ani și 8 luni.
Dyche, omul care va rămâne în memoria fanilor lui Liverpool într-un mod neplăcut, s-a aflat în mijlocul unui scandal cu Klopp, la pauza duelului de aseară. Totul a pornit de la un contact între Fabinho și Barnes, în urma căruia jucătorii celor două echipe au început să se împingă la centrul terenului.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Cei doi manageri plecaseră deja spre vestiare în momentul în care spiritele s-au încins. Apoi a urmat faza serii, în care managerul "cormoranilor" l-a urmărit pe Sean Dyche pe tunelul stadionului, reproșându-i ceva. Tehnicianul lui Burnley a reacționat, iar cei doi au schimbat câteva replici în mijlocul tensiunii create pe Anfield.
Conflictul s-a stins rapid, iar ambii manageri s-au dus la vestiare. Între timp, pe teren, arbitrul Mike Dean i-a acordat cartonaș galben lui Fabinho, în urma intervenției tehnologiei VAR. Barnes, care primise galben mai devreme în acea repriză, a scăpat fără avertismentul care ar fi dus la eliminarea sa.

Klopp a rupt tăcerea, după cearta cu Sean Dyche: "Nu am început eu!"

La finalul meciului dintre Liverpool și Burnley, Klopp și Dyche au fost întrebați despre incidentul de pe tunelul stadionului.
Managerul "cormoranilor" a dezvăluit că nu el a început cearta cu omologul său:
"Dacă el nu vorbește despre asta, nici eu n-o voi face. Nu am început eu, dar nu este vreo problemă. Totul e în regulă", a spus Jurgen Klopp.
La rândul său, Sean Dyche a încercat să relaxeze complet situația, spunând că nu a existat ceva ieșit din comun la pauza meciului, între el și Klopp:
"Nu, nu, nu... n-a existat nimic ieșit din comun. Doar doi manageri care s-au luptat pentru echipele lor, dorind să câștige meciul. Avem voie să luptăm așa pentru echipele noastre și uneori ajungem în astfel de situații", a explicat Sean Dyche.
De notat că Jurgen Klopp a ajuns la 4 meciuri fără gol înscris în campionat, pe banca lui Liverpool, și a egalat o performanță veche de 14 ani. Ultima oară când se întâmpla asta, managerul german se afla la Mainz, în Bundesliga:
În urma înfrângerii de pe Anfield, Liverpool a rămas pe locul 4 în Premier League, la 6 puncte în spatele liderului Manchester United.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52