Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, replică acidă pentru Carragher: "Există anumite motive pentru care nu e antrenor!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/10/2020 la 10:21 GMT+3

Jurgen Klopp i-a oferit o replică acidă lui Jamie Carragher, după ce fostul fundaș al lui Liverpool i-a pus la îndoială deciziile. Mai precis, ex-cormoranul a spus în timpul unei emisiuni din Anglia că managerul german ar fi trebuit să transfere un fundaș central cu experiență în vară.

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Klopp are probleme uriașe în faza defensivă după accidentarea gravă a lui Virgil van Dijk. Fundașul olandez și-a rupt ligamentele genunchiului și, cel mai probabil, va rata restul sezonului.
Cum situația nu era deja destul de complicată, Klopp a mai primit o veste proastă înaintea meciului cu Ajax, din prima rundă a grupelor UEFA Champions League. Liverpool nu îl va avea la dispoziție nici pe Joel Matip, celălalt fundaș central titular din derby-ul cu Everton, în care Van Dijk a ieșit accidentat.
Carragher, pundit-ul celor de la Sky Sports, a analizat luni seară situația și a ajuns la concluzia că Jurgen Klopp a greșit în vară când a ezitat să transfere un fundaș central, odată cu plecarea lui Dejan Lovren de pe Anfield.
"Dejan Lovren a plecat, iar ei nu i-au adus înlocuitor. Prin urmare, au rămas cu numai 3 fundași centrali (n.r. - după accidentarea gravă a lui Van Dijk), dintre care unul este Joel Matip, care la rândul său are probleme medicale. Fără îndoială, Liverpool ar fi trebuit să facă un efort în perioada de mercato.", spunea Carragher, luni seară.
Klopp nu s-a ferit să comenteze intervenția lui Carragher, la conferința premergătoare meciului cu Ajax. Managerul lui Liverpool consideră că i-ar fi fost greu să mulțumească așteptările a 4 fundași centrali experimentați. Pe lângă Van Dijk, Klopp îi mai are la dispoziție în centrul defensivei pe Joel Matip, Joe Gomez și tânărul Sepp van den Berg.
"Este greu să avem 4 fundași centrali de clasă în aceeași echipă. Văd că unii oameni, printre care și Carragher, mi-au atras atenția că am comis o greșeală. Există câteva motive pentru care ei nu sunt antrenori.", a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă.

Carragher i-a răspuns lui Klopp, după declarația acidă a managerul lui Liverpool

Replica lui Carragher a sosit la scurtă vreme după ce a auzit declarația lui Klopp, spunând că n-a făcut decât să repete motivele expuse anterior de managerul lui Liverpool:
"Am spus de mai multe ori în acest sezon că a fost o greșeală din partea lui Klopp că n-a cumpărat un fundaș central, exact din motivele pe care el le-a expus deja.", a scris Carragher, nedumerit, pe contul de Twitter.
Printre cei care au reacționat la postarea lui Carragher se numără și Gary Neville, colegul său de la Sky Sports. Fostul fundaș al lui Manchester United a vrut să agite spiritele, în glumă:
"Să înceapă lupta!", a scris Neville, pe contul de Twitter.
Ajax Amsterdam - Liverpool se joacă diseară (ora 22:00), livetext pe Eurosport.ro.
Premier League, program etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo