Cu un salariu de 18 milioane de euro la Liverpool, neamțul e unul dintre cel mai bine plătiți antrenori de fotbal din lume. El se situează pe un loc 4 într-un astfel de clasament, după Diego Simeone, Antonio Conte și Pep Guardiola, dar are cu siguranță cele mai mari venituri din publicitate.
Daily Mail a dezvăluit azi că tehnicianul campioanei Angliei a câștigat doar în 2020 nu mai puțin de 7,6 milioane de euro din contractele de publicitate pe care le are. VR-Bank, Opel, Sky TV sau Erdinger Weißbräu l-au plătit pe Klopp anul trecut pentru a promova brandul sau anumite produse.
Suma pe care Klopp ar putea să o câștige din publicitate ar fi și mai mare dacă ar avea suficient timp să dea curs tuturor ofertelor primite. Dar meseria de antrenor al unuia dintre cele mai importante cluburi din lume îi permite să aibă foarte puțin timp liber, astfel că el și agentul său spun "pas" frecvent la o mulțime de propuneri tentante din punct de vedere financiar.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22

Klopp a ales să promoveze doar branduri nemțești

Marc Kosicke, cel care îi intermediază lui Klopp toate contractele de publicitate, a explicat chiar că neamțul a decis să nu promoveze mărci și branduri din afara Germaniei. Și dintr-un soi de patriotism, însă motivul principal e legat de lipsa de timp.
"Am decis că Jurgen e "Made in Germany". Ca atare, am hotărât că va promova exclusiv doar mărci sau branduri nemțești. E adevărat, are contract și cu Sky, dar comania e de atât de mult timp în Germania și deține de atât de mult timp drepturile pentru Bundesliga încât e asociată de mulți germani cu un brand autohton", a spus Marc Kosicke, agentul lui Klopp în ceea ce privește contractele de publicitate.
Pe 5 în Premier League, după cea mai neagră serie de când e la cârma lui Liverpool, Klopp pregătește partida cu Tottenhamul lui Mourinho. Marele duel care o poate readuce pe campioană în lupta la titlu e joi seară, de la ora 22:00, la Londra. Confruntarea poate fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53