Steve McManaman este convins că Liverpool va face un transfer important în această vară. Liderul din Premier League a fost marea favorită la transferul lui Timo Werner, după ce atacantul lui Leipzig a declarat public că își dorește să ajungă la echipa lui Jurgen Klopp.
Însă Liverpool i-a transmis jucătorului că nu poate achita clauza de reziliere, iar Werner a decis să meargă la Chelsea. Pentru McManaman, această decizie nu poate ascunde decât un plan.

Planul lui Klopp

Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM O ZI
Jucătorul despre care se menționează cel mai mult în aceeași frază cu Liverpool este Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. Iar McManaman crede că acesta ar putea să fie jucătorul preferat de Klopp lui Werner.
Va fi dificil anul acesta pentru echipe să cheltuiască bani mulți în contextul actual. Echipele pierd bani, știm asta, nu au încasări din bilete, sponsorii vor trebui să-și facă propriile calcule. Nu cred că anul acesta Liverpool va avea mutări ca atunci când i-a adus pe Van Dijk și Alisson, însă nici nu cred că au nevoie pentru a fi din nou în lupta pentru trofee sezonul viitor
Este pur și simplu o situație în care alegi cum te poziționezi, așa că este posibil să se apeleze la prudență și poate câțiva tineri care să devină mai importanți pentru prima echipă iar acest lucru să fie suficient.
Cui nu i-ar plăcea ca Liverpool să transfere un superstar, dar când a adus Jurgen Klopp un astfel de jucător care era pe buzele tuturor? Mo Salah și Sadio Mane, la acel moment, erau jucători mai degrabă din plan secund. Însă nu știi niciodată cu Liverpool și Jurgen Klopp, au făcut o treabă grozavă când a venit vorba de achiziții și poate că au un nou as în mânecă pentru această vară
FC Liverpool va reveni pe 21 iunie cu derby-ul cu Everton în care poate deveni matematic campioană! Partida va fi transmisă în direct de Eurosport.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29
Premier League
Transferul lui Werner la Chelsea, judecat în instanță! Germanul ar fi trebuit să ajungă la alt club
IERI LA 16:58